Wat zijn de meest belangrijke onderdelen die je bekijkt als je een nieuwe vloer via het internet wil kopen? Een aantal tips op een rij

Een van de projecten die het uiterlijk van een kamer volledig kan veranderen is de vloerbedekking. Home improvement vloerbedekking projecten zijn niet erg moeilijk wanneer iemand vinyl vloerbedekking wil installeren. Met een beetje geduld en aandacht voor detail, kan iedereen een mooie nieuwe vloer in zijn huis leggen en elke kamer er als nieuw uit laten zien. Omdat veel mensen de neiging hebben naar beneden te kijken wanneer ze een kamer binnenkomen, zullen ze meteen het verschil opmerken en denken dat u een complete renovatie heeft gedaan in plaats van alleen de gietvloer te verbeteren.

Waarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende vloeren?

De kamer waar gietvloeren het meest worden aangetroffen is de badkamer. Voordat u begint, is het belangrijk om de ruimte voor te bereiden door het verwijderen van eventuele obstakels zoals het toilet of de wastafel. Ook is het belangrijk om de sierlijsten rond de deuren te verwijderen. Dit klinkt misschien als een gedoe, maar het is veel gemakkelijker dan er omheen te snijden. De vloerbedekking moet op maat worden gesneden en de beste manier om dat te doen is door een papieren sjabloon van de ruimte te maken. Begin met zwaar papier op de vloer te tapen en de gaten uit te knippen waar de gootsteen, het toilet en eventuele leidingen moeten komen. Teken een lijn rond de buitenrand en knip deze uit voordat u het papier gebruikt om de vloer in de juiste vorm te knippen.

PVC Vloeren leggen is tegenwoordig helemaal niet lastig meer

Als de vloer eenmaal gesneden is, is het tijd om hem te leggen. Het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de lijm gelijkmatig over de vloer wordt verdeeld. Houd ook rekening met de open tijd die op de verpakking van de lijm staat aangegeven. Dit is de tijd die moet verstrijken tussen het uitsmeren van de lijm en het leggen van de vloer en het is belangrijk omdat te vroeg leggen tot luchtbellen kan leiden.

  • Als de vloer eenmaal gelegd is, zijn er nog maar een paar details die moeten worden geregeld. Installeer eerst alles wat werd verwijderd, zoals het toilet. Aangezien de vloer misschien iets omhoog is gebracht, kan het nodig zijn een langere watertoevoerbuis voor het toiletreservoir te nemen. Daarna kunt u de badkuip en het toilet opnieuw kitten, en de nieuwe vloer is helemaal klaar.
  • Home verbetering vloerbedekking projecten vereisen aandacht voor details, maar ze zijn niet moeilijk. Van begin tot eind kan een nieuwe vinyl vloer in één weekend worden gelegd. Zorg ervoor dat u de sjabloon nauwkeurig uitsnijdt en volg de aanwijzingen op de lijm voor een prachtige nieuwe PVC vloer.