About

Help Bij kanker  is een Stichting zonder winst oogmerk en hopen u een weg te kunnen wijzen in de stroom van juiste en onjuiste informatie die te vinden is op Internet en buiten het internet. Wij hopen u de juiste informatie te kunnen geven.

Kanker is doodsoorzaak nr 1 geworden in Nederland, de medische wereld kan niet of nog niet verklaren waar door die stijging is ontstaan, het is voor het grootste gedeelte nog allemaal gis werk, hoewel er veel aanwijzingen zijn.

In landen waar de kanker laag is en mensen die daar vandaan in Nederland komen wonen blijkt dat er dan ook een stijging van kankerpatiënten plaats vind onder hun, wij durven hier ook geen definitieve uitspraak over te doen van wat de oorzaak daar van is. Wat wel zeker is, een gezonde leefwijze verminderd de kans op kanker. Bij een gezonde leefwijze behoord namelijk ook gezonde voeding. Die voeding is vooral gericht op biologische voeding en een lage dierlijke producten consumptie, en veel bewegen.

Vele voedingstoffen die vroeger kanker remmende (werking) stoffen bevatten is voor een groot deel verdwenen uit de voeding, deze zou nog wel in biologisch gekweekte groentes, granen, zuivelproducten en vlees zitten. Dit door de andere methode van kweek en behandeling, ruimte etc. van groentes, granen en dieren. Veel voedingsmiddelen worden behandeld om het houdbaarder te maken enz., dit heeft door die toe voegingen en behandelingen vaak een slechte invloed op onze gezondheid en kan zelfs kanker stimulerend werken.

Daar naast zijn er allerlei voedingsmiddelen die kanker verminderen en of wel te lijf gaan, er is geen specifieke voeding aan te wijzen door dat er vele vormen (soorten) van kanker zijn en vele voedingsmiddelen vaak een specifieke kanker tegen gaan of afremmen, daar naast is de hoeveelheid en variatie (combinatie) tevens van belang die nog al individueel kan zijn.

Er zijn voedingsmiddelen (supplementen) die preventief zijn maar juist niet aan te bevelen zijn of gebuikt mogen worden ( of met mate) door kanker patienten omdat het dan kankerstimulerend kan werken, veel is afhankelijk van de aard (soort) van de kanker.

Al met al maakt dit het moeilijk om precieze aanduidingen te geven, wel kunnen we algemene informatie verstrekken.

 

Voor uw vragen en contact: email helpbijkanker@gmail.com

Help bij kanker is een neutrale Stichting zonder winstoogmerk

ANBI

stichting (algemeen nut beogende instelling)

Be Sociable, Share!