Verwonderlijke voordeel van Pineapple (annanas) in strijd tegen kanker

Volgens Dr. Mercola

Een van de redenen waarom de conventionele behandeling van kanker zo’n trieste mislukking is in de Verenigde Staten is omdat het berust op chemotherapie, en niet aleen in de USA.

Chemotherapie drugs zijn, door hun aard, uiterst giftig en werken meestal tegen het natuurlijke vermogen van uw lichaam om kanker te bestrijden, bijvoorbeeld het vernietigen van immuniteit van de gastheer in plaats van ondersteunen.
Een van de grootste nadelen chemotherapie dat het gezonde systeem ook  vernietigt in je lichaam met kankercellen een “bijwerking” die vaak leidt tot versnelde dood niet genezen.

Een andere verwoestende bijwerkingen van chemotherapie is de manier waarop het eigenlijk des te meer chemo resistente en kwaadaardige cel subpopulaties ondersteunt binnen tumoren (bijvoorbeeld kanker stamcellen), zowel het doden van de meer goedaardige cellen en / of verouderde cellen in de tumor die ervoor zorgen dat het langzaam groeiende, of ongevaarlijk zijn. Als resultat dat het ontketent een agressiever therapieresistente type kanker die schade toebrengen aan het lichaam.

Een handvol van natuurlijke verbindingen zijn echter ontdekt, die vertonen een effect genaamd “selectieve cytotoxiciteit.” Dit betekent dat zij in staat zijn om kankercellen te doden terwijl gezonde cellen en weefsels ongedeerd laten.

Dit type van behandeling van kanker is intelligent, gericht en niet zal resulteren in de dood van de patiënt door “collateral damage” in wat steeds meer een mislukte oorlog niet tegen de kanker die wordt behandeld, maar van de patiënt zelf onherstelbaar verwoest lichaam.

Bromelain in Ananassen doodt kankercellen zonder nadelige gevolgen voor U

Een dergelijke verbinding is bromelaïne, een enzym dat kan worden gewonnen uit ananas stengels. Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Planta Medica vond dat bromelaïne superieur was aan de chemotherapie drugs 5-fluorauracil bij de behandeling van kanker in een dier study.iResearchers verklaarde: “Deze antitumorale werking [van bromelaïne] superieur was aan die van 5-FU [5-fluorouracil], waarvan de overleving index ongeveer 263% ten opzichte van de onbehandelde controle.”

Wat maakt dat deze impact bijzonder indrukwekkend is, dat de bromelaïne werkt, zonder dat extra schade die de dieren. De chemo geneesmiddel 5 fluorauracil, anderzijds, een relatief ongelijk gevaarlijke staat ondanks gebruikt dan 40 jaar. Zoals geschreven door GreenMedInfo: “Als een zeer giftig, fluoride-gebonden vorm van het nucleïnezuur uracil, een normaal bestanddeel van RNA, wordt het geneesmiddel geacht te werken door tricking sneller delende cellen – die zowel kanker en gezonde darm, haarzakje, en immuuncellen – in het op nemen van het, en remt daarmee (lees: vergiftiging) RNA-replicatie enzymen en RNA-synthese ….

Wanneer een persoon sterft na conventionele behandeling van kanker is het al te gemakkelijk om “de schuld van de slachtoffer” en gewoon af te schrijven als dat de kankerpatiënt  ‘chemo-bestendig, ” is of” uitzonderlijk agressief, “terwijl het in feite het niet-selectieve aard van de chemotoxische agent is wat uiteindelijk leidt tot hun dood. ”

Selectieve cytotoxiciteit is inderdaad een eigenschap die alleen wordt aangetroffen bij natuurlijke stoffen, een  chemotherapie drug is nog niet ontwikkeld is in staat is tot dit effect. Naast bromelaïne andere voorbeelden van natuurlijke stoffen zijn gevonden om kankercellen te doden zonder nadelige gevolgen van de gezonde cellen omvatten: • Vitamine C – Dr Ronald Hunninghake uitgevoerd een 15-jarig onderzoeksproject RECNAC (kanker achterstevoren gespeld). Zijn baanbrekende onderzoek in celculturen bleek dat vitamine C was selectief cytotoxische tegen kankercellen.

• Aubergine extract: Solasodine rhamnosyl glycosiden (BEC), dat is een mooie naam voor extracten van planten van de Solanaceae familie, zoals aubergine, tomaat, aardappel, paprika, en tabak, heeft ook gevolgen voor alleen de kankercellen niet voor de normale cellen. Aubergine-extract crème lijkt bijzonder nuttig bij de behandeling van huidkanker. Dr. Bill E. Cham, een toonaangevende onderzoeker op dit gebied, legt uit:

“Het werkingsmechanisme van SRGs [glycoalkaloïden solasodine rhamnosy glycosiden (BEC)] is in tegenstelling tot alle huidige antineoplastische [anti-tumor] agent. Specifieke receptoren voor de SRGs die alleen op kankercellen maar niet de normale cellen zijn de eerste stap van de gebeurtenissen die leiden apoptose in kankercellen alleen, en dit kan verklaren waarom tijdens de behandeling van de kankercellen werden weggenomen en door normale cellen werden vervangen van gedoode kankercellen zonder dat littekenweefsel werd gevormd. ”

• Kurkuma (Curcumine extract): Van alle natuurlijke kanker strijders die er zijn, dit kruid is het meest intens onderzocht voor het tentoonstellen van selectieve cytotoxicity.ii Opmerkelijk is dat in een 2011 studie gepubliceerd in het Journal of Nutritional Biochemistry, ratten toegediend curcumine, de primaire polyfenol in kurkuma, zag een daling van de experimenteel-geïnduceerde hersentumoren in 9 van de behandelde 11, maar wijst erop dat de curcumine niet de levensvatbaarheid van hersencellen aantasten “suggereert dat curcumine zich selectief op de getransformeerde [kanker] cellen richt.” Inmiddels is het in 2012 ook op mensen getest.

Hoe Enzymen kunnen helpen met de behandeling van kanker

Bromelainis een proteolyticenzyme (een enzym dat eiwitten verteert). In de Planta Medica studie werd rechtstreeks ingespoten in de buikholte. Het krijgen van enzymen uit het spijsverteringskanaal in de bloedbaan is niet zo eenvoudig als het lijkt, de enzymen zijn zeer gevoelig voor denaturering en moet worden geholpen om het sterk zure milieu te overleven in je maag. Ze worden vaak gegeven een “enteric coating” om hen te helpen de reis  te overleven door je spijsverteringskanaal.

En dan is er de kwestie van absorptie. Al bijna 100 jaar medische dogma drong erop aan dat enzymen oraal ingenomen te groot waren/zijn om door de wand van spijsverteringskanaal te dringen.
Echter, er is nu een groot deel van het onderzoek dat ze inderdaad intact kunnen passeren door je darm  en in je bloedbaan en het lymfestelsel, waar ze hun diensten leveren aan de rest van je lichaam … een van de mysteries van de medische wetenschap.

Nu we weten dat dit mogelijk is, zijn systemische orale enzymen die is gebruikt om problemen, variërend van sportblessures tot artritis tot hart-en vaatziekten en kanker, met name in Europese landen te behandelen. Maar de meeste van het onderzoek is gepubliceerd in andere taal dan in Engels talige tijdschriften.

Is kanker het resultaat van een verminderde pancreasenzymen?

Dit systemisch gebruik van enzymen is gewoon nu echt op gang in de Verenigde Staten, maar het gebruik van enzymen om kanker te behandelen heeft zijn wortels helemaal terug naar 1911 met John Beard is het enzym behandeling van

Kanker en de wetenschappelijke verantwoording.

Beard geloofde kanker is een gevolg van verminderde pancreas enzymen, afbreuk doet aan uw immuunrespons. Een studie in 1999iv suggereert dat hij kan een schot in de roos hebben gedaan. Tien patiënten met inoperabele alvleesklierkanker werden behandeld met grote doses van orale pancreasenzymen (samen met ontgifting en een organisch dieet), en hun overlevingskansen waren 3 tot 4 keer hoger dan bij patiënten die een conventionele behandeling. Proteolytische enzymen kan behulpzaam zijn bij de behandeling van kanker, omdat ze bijdragen tot het herstel evenwicht in uw immuunsysteem. Dr Nick Gonzalez in New York City, NY heeft ook veel gedaan van het werk op enzymen in de behandeling van kanker en heeft een boek geschreven over de subject.v Een aantal van de manieren proteolytische enzymen kan behulpzaam zijn in de strijd tegen kanker zijn: VI

• Het stimuleren van cytokinen, in het bijzonder interferon en tumor necrosis factor, die van groot belang strijders in het vernietigen van kankercellen.

• Het verlagen van ontsteking.

• Het oplossen van fibrine: Kankercellen verbergen onder een mantel van fibrine om detectie te ontsnappen. Als de kankercellen worden “uncloaked,” ze kunnen worden opgespoord en aangevallen door het immuunsysteem. Het wordt ook gedacht dat fibrine maakt kankercellen “aan elkaar plakken ‘, dat verhoogt de kans op uitzaaiingen.

• Duitse studies hebben aangetoond dat systemische enzymen de potentie van macrofagen en NK-cellen 12-voudige toename

Gelukkig, dan krijg je (of zou moeten krijgen) veel enzymen uit het voedsel dat je eet-in het bijzonder, rauw voedsel. Deze helpen direct  met uw spijsvertering. Hoe meer rauw voedsel dat je eet, des te lager de belasting van je lichaam om de enzymen het, heeft niet alleen voor de spijsvertering, maar voor bijna alles te produceren. Wat worden enzymen die niet gebruikt zijn in de spijsvertering zijn dan beschikbaar om te helpen met andere belangrijke fysiologische processen.

Dit is een van de redenen waarom het zo belangrijk is om te eten een dieet rijk aan verse, biologische, rauw voedsel. U kunt zelfs proberen sap te maken van een aantal van uw groenten, en de kern van je ananas, als een manier om meer voedingsstoffen-en enzymen-in je lichaam te krijgen. In het geval u gebruik maken van enzymen in te vullen formulier, is het cruciaal dat, om voor enzymen te systemisch worden gebruikt, moeten worden geconsumeerd op een lege maag. Anders zal je lichaam het gebruiken voor het verteren van je eten, in plaats van in het bloed opgenomen wordt en doen hun werk daar. Op zoek naar een alternatief voor Chemo bij Kanker?

Dr Gonzalez is aan de voorzijde lijnen en actief bezig met het helpen van mensen door het coachen van hen met natuurlijke alternatieven in plaats van giftige medicijnen en bestraling bij kanker.  Zijn website, www.dr-gonzalez.com, bevat ook informatie over hoe een patiënt, en alles wat een potentiële patiënt moet weten. Een andere bron voor meer informatie over alternatieve behandelingen van kanker in het algemeen is Suzanne Somers ‘boek, Knockout. Ze bespreekt Dr Gonzalez ‘werk in een hoofdstuk, en Dr Gonzalez persoonlijk beveelt ik het boek als een degelijk onderzoek bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van meer informatie. Daarnaast schreef hij een serie boeken, waarvan er twee al zijn gepubliceerd en ontvangen vijf-sterren beoordelingen: de trofoblast en het ontstaan van kanker en-een-Man Alone: Een onderzoek naar voeding, kanker, en William Donald Kelley. Drie anderen zijn in de werken, waarvan er een zal bevatten 100 van het geval Dr Gonzalez ‘meldingen van patiënten met een vergevorderd stadium van kanker die met succes hersteld door zijn programma.

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags . Bookmark de permalink.