ImmunoCellular Therapeutics ‘Brain Cancer Technology krijgt belangrijke Japanse octrooi toestemming

mmunoCellular Therapeutics, Ltd (“ImmunoCellular Therapeutics” of de Onderneming “) (NYSE MKT: IMUC), een biotechnologiebedrijf gericht op de ontwikkeling van nieuwe immuun-gebaseerde kankertherapieën, kondigde de toestemming aan van een Japanse octrooi voor een technologie voor de behandeling van hersenkanker waarvoor de Vennootschap een exclusieve wereldwijde licentie krijgt.

Het patent heeft betrekking op de behandeling van hersentumoren met een combinatie van een dendritische cel-gebaseerde vaccins voor of gelijktijdig combinatie met de toediening van chemotherapie. De Vennootschap is van mening dat bij de behandeling van kanker, met name kanker van het centrale zenuwstelsel, zoals glioblastoma multiforme (GBM), een dubbele therapeutische benadering, waarbij de toediening van een dendritische cel-gebaseerde kanker vaccin in combinatie met een behandeling met chemotherapie progressief bevat aanzienlijk zou kunnen verbeteren de klinische werkzaamheid van behandeling.”De versterking van onze wereldwijde bescherming van intellectuele eigendom voor de behandeling en de ontdekking van kanker verder onze ontwikkelings-inspanningen ondersteunt en versterkt ons vermogen om een licentie of partner onze immunotherapeutische platformen”, zegt Manish Singh, Ph.D. President en CEO van ImmunoCellular Therapeutics. “Het is met dit in gedachten dat we blijven zoeken naar mogelijkheden te zoeken om ons intellectueel eigendom zeker te stellen op een wereldwijde schaal.”Over ImmunoCellular Therapeutics, Ltd ImmunoCellular Therapeutics, Ltd is een Los Angeles-based klinische fase bedrijf dat immuun-gebaseerde therapieën ontwikkelt voor de behandeling van de hersenen en andere vormen van kanker. Het bedrijf is begonnen met een Fase II studie van zijn belangrijkste kandidaat-product, ICT-107, een dendritische cel-vaccin op basis van targeting op meerdere tumor-geassocieerde antigenen voor glioblastoma. Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op

www.imuc.com.Forward-Looking

Statements voor ImmunoCellular Therapeutics Dit persbericht bevat bepaalde forward-looking statements die onderworpen zijn aan een aantal risico’s en onzekerheden, waaronder het risico dat de Japanse octrooi niet  in de handel significante bescherming zou verstrekken voor een van de producten van het bedrijf te verstrekken. Bijkomende risico’s en onzekerheden worden beschreven in de laatst gedeponeerde SEC IMUC de documenten, zoals de meest recente jaarverslag op formulier 10-K, alle kwartaalverslagen op formulier 10-Q en de eventuele huidige verslagen op Formulier 8-K. IMUC verplicht zich niet om publiekelijk te actualiseren of herzien van forward-looking statements, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.