Adamas Inloophuis biedt mensen met kanker en hun naasten ondersteuning

Het Adamas Inloophuis biedt mensen met kanker en hun naasten ondersteuning in de vorm van psycho-oncologische begeleiding, lotgenotencontact, creatieve therapieën en informatievoorziening. Alles onder één dak, in een ‘healing environment’.

Wat heb jij nodig om te ‘helen’?  Het Adamas Inloophuis is er om je op het gebied van alle niet-medische zaken te ondersteunen. Je bent welkom voor een praatje, een arm om je schouder, voorlichting, lotgenotencontact, therapie of een moment van rust en bezinning. Je bent ook welkom om juist even niet met ziek zijn bezig te zijn en je zinnen te verzetten tijdens een sportieve of creatieve activiteit. Je bent welkom met al je wensen.

Adamas Inloophuis

Eugenie Prévinaireweg 61

2151 BB Nieuw Vennep

t: 0252 – 680233

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.