Canadese onderzoekers hebben een eenvoudige remedie gevonden voor kanker

Maar grote farmaceurische bedrijven zijn niet geintreseerd.

Onderzoekers van de universiteid van Albwerta in Edmonton, Canada hebben vorige week kanker genezen, maar toch is er geen rimpel in het nieuws of op de tv. Het is een eenvoudige techniek met een basische geneesmiddel.

De methode maakt gebruik van dichlooracetaat, wat momenteel wordt gebruikt om metabole stoornissen te behandelen, er is dus geen bezorgdheid voor bijwerkingen of over de lange termijn.

Dit mnedicijn heeft geen patent nodig dus idereen kan het gebruiken op grote schaal en is goedkoop in vergelijking met de dure kankermedicijnen geproduceert door grote farmaceutische bedrijven.

Canadese wetenschapper hebben dit dichlooracetaat (DCA) getest op cellen van de mens; het dode long, borst en hersen kankercellen en liet de gezonde cellen met rust.

Het werd getest bij ratten met ernstige tumoren; hun cellen kropmpen toen ze werden gevoed met water aangevuld met DCA.

Het geneesmiddel is algemen beschikbaar en de techniek is eenvoudig te gebruiken, waarom ziijn de grote farmaseutische bedrijven niet betrokken ? Of de media die geintreseerd zijn in deze ontdekking ?

In het menselijk lichaam is een natruurlijke kanker bestrijdende menselijke cel, de mitochondfien, maar deze moeten worden geactveerd om effectief te zijn.

Wetenschappers dachten dat deze mitochondrien cellen werden beschadigd en dus niet effectief waren tegen kanker. en dus richten zij hun aandacht op glycolyse, hegeen minder effectief is in het genezen van kanker en meer verspillend.

De fabrikanten van geneesmiddelen zijn gericht op deze glycolyse om kanker te bestrijden.

DCA aan de andeer kant in niet afhankelijk van glycolyse methode maar van mitochondrien , het activeerd de mithondrien, die op hun beurt kankercellen bestrijden.

Het neveneffect hiervan is het ook een proces genaamd apoptose reactiveert.

Ziet u, de motochondrien bevatten een zeer belangrijke zelfvernietigings knop die niet in kankercellen kan worden ingedrukt.

Zonder, worden deze tumoren groter dan cellen die weigeren te worden uitgedooft. Volledig functionerende mitochondrien, kan dank zij DCA opnieuw sterven. Met glycolyse uitgeschakeld, produceert het lichaam minder melkzuur, zodat de slechte weefsel rond de kankercellen niet afbreekt en nieuwe tumoren voedt.

Farmaceutische bedrijven investeren niet in dit onderzoek, omdat de DCA-methode niet kan worden gepatteenteerd, zonder een patent kunnen ze geen geld verdienen, zo als ze nu b.v. doen met hun aids Patent. Aangezien de farmasutische bedrijven dit niet zullen ontwikkelen, zuden volgens het artikel anderen onafhankelijke laboratoria moeten beginnen met het produceren van deze drug en meer onderzoek doen om bovenstaande be vindingen te bevestigen. Al het grondwerk kan worden gedan in samenwerking met universiteieten, die verheugd zullenb zijn om te helepen bij dit onderzoek, en zo kan er een effectief medicijn voor de genezinge van kanker worden ontwikkeld.

http://www.cell.com/cancer-cell/abstract/S1535-6108(06)00372-2?cc=y

Dit arrtikel heeft tot doel ruchtbaarheid te geven aan deze studie.

Grote bedrijven zullen dit niet doen, omdat zij daar geen belang bij hebben.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.