Wat is Medical Marihuana?

Medische marihuana is een deel van de marihuana plant die u gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen. Mensen gebruiken het om hulp te krijgen van hun symptomen, niet om te proberen om high te worden.
De meeste marihuana dat legaal verkocht is als medicijn heeft dezelfde ingrediënten als de soort die mensen gebruiken voor hun plezier. Maar sommige medische marihuana is speciaal gekweekt met minder van de chemische stoffen die gevoelens van euforie veroorzaken.

Ingrediënten in Medical Marihuana
Marihuana planten hebben honderden chemicaliën, bekend als cannabinoïden. De twee belangrijkste zijn THC en CBD. THC geeft een aantal van de aangename effecten waar pot rokers op zoek naar zijn, maar het heeft ook een aantal effecten die medische problemen kunnen behandelen.
Sommige onderzoeken suggereren dat CBD nuttig voor sommige gezondheidsproblemen kan zijn, maar het hoeft niet ertoe leiden dat u high wordt.

marihuana op brain

Hoe Marihuana op de hersenen werkt
Mensen die marihuana roken beginnen vrijwel onmiddellijk de gevolgen ervan te voelen, terwijl degenen die eten het niet direct voelen maar binnen maximaal een uur.
Als u pot rookt, THC gaat van je longen naar de bloedbaan en zorgt ervoor dat aan de hersencellen chemische dopamine vrij geven, waardoor je gevoel van high krijgt.
Experts weten minder over hoe CBD werkt. Ze denken dat het soms kan werken met THC, en soms op zijn eigen, om een ​​effect op de hersenen hebben.

Gebruikt voor Medical Marihuana
Medische marihuana kan met gemak pijn, misselijkheid, verminderde eetlust vernbeteren en helpen bij mensen die kanker en HIV. Er is nog veel onderzoek op deze gebieden te doen, dat wel.
Sommige onderzoeken suggereren medische marihuana kan aanvallen bij mensen met epilepsie afbreken. Sommige studies tonen aan het kan ook multiple sclerose symptomen zoals spierstijfheid en krampen, pijn en frequent urineren verlichten.

Korte-termijn bijwerkingen
Medische marihuana kan je stemming veranderen, waardoor je gelukkig, ontspannen, slaperig, of angstig voelen. Het kan ook uw korte-termijn geheugen en het vermogen tot besluitvorming verstoren. Deze bijwerkingen kunnen 1 tot 3 uur duren.
Grote doses van medische marihuana kan bij sommige mensen het hebben hallucinaties, wanen en paranoia maken. Uit onderzoek blijkt dat het roken van marihuana ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken, zoals bronchitis, en erger.

Lange-termijn bijwerkingen
Regelmatige rokers medische marihuana respiratoire problemen, zoals een dagelijks hoesten en een hoger risico op het krijgen van longinfecties.
Studies verwijzen ook dat routine gebruikers om psychische aandoeningen, depressie, angst, minder motivatie, en zelfmoordgedachten bij jongeren. Marihuanagebruik tijdens de zwangerschap kan het risico op gezondheidsproblemen bij baby’s verhogen. Marihuana gebruik kan leiden tot verslaving.

Drugs Gemaakt Van Marihuana
De FDA heeft twee geneesmiddelen goedgekeurd die ingrediënten bevatten die ook gevonden worden in marihuana en bevatten. Dronabinol heeft THC en wordt gebruikt om misselijkheid te behandelen van chemotherapie en extreem gewichtsverlies bij AIDS-patiënten.
Nabilone wordt gebruikt om dezelfde redenen, maar het heeft een door de mens gemaakte chemische stof die vergelijkbaar is met THC.

Vormen van Medical Marihuana
Gebruikers roken medische marihuana in-papier gerolde sigaretten of pijpen.
U kunt het ook brouwen tot een drank, eten in gekookt voedsel, of neem het in pilvorm. De effecten van marihuana pil kan sterk en langdurig zijn. Dit maakt het moeilijk om te voorspellen hoe het een persoon zal beïnvloeden.
U kunt ook inademen door vaporizers. En door middel van een olie distilaat.

Waar is medische marihuana is legaal
Californië kiezers waren de eersten om medische marihuana te legaliseren, in 1996 Het is nu legaal in bijna de helft van de Amerikaanse staten.
Als je leeft in Nederland waar het gedoogd is en uw arts het ok zou vinden, kun je het kopen bij een erkende verkoper bekend als apotheek. Sommige mensen kunnen legaal hun eigen medische marihuana vrbouwen.

Medische Marihuana voor Kinderen
Sommige studies suggereren medische marihuana kan helpen bij verlichten van epileptische aanvallen bij kinderen met moeilijk behandelbare epilepsie.
Een soort van medische marihuana die bekend staat als “Charlotte’s Web” kunnen kinderen helpen zonder dat ze te high zijn, omdat het in de basis zeer weinig THC heeft.

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.