Schokkende berichten over borstkanker en de behandeling daar van

Zo als reeds beken heeft Tamoxifen een risico bij gebruik, dit schijnt ook voor andere middelen zo te zijn. Het verhoogt o.a. het risico op baarmoeder kanker.

Tamoxifen: geprezen als “Life Saving”, maar nog steeds het veroorzaken van kanker

Veel van de drugs die gebruikt worden bij de behandeling van borstkanker zijn tegenwoordig waarschijnlijk of bekende kankerverwekkende stoffen. Tamoxifen, bijvoorbeeld, wordt ingedeeld door de World Health Organization als een ‘menselijk carcinogeen, “maar recente nieuwskoppen prees het langdurig gebruik van deze drug ” voor het redden van levens. “Het is duidelijk dat de mainstream media heeft het slikken van de-tamoxifen gearomatiseerde als Kool-hulp bij kanker.
Bevestigd: De Meer mammogrammen u krijgt de meer meer kwaad ze doen

Een nieuwe studie gepubliceerd in het Journal of the National Cancer Institute heeft geconstateerd dat vaker resultaten mammografie tot drastisch verhoogde percentages van valse positieven en onnodige biopsieën.

30 Years of Breast Screening: 1.3 Miljoen Verkeerd behandeld

Een verontrustende nieuwe studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine heeft mainstream aandacht gebracht op het feit dat de mammografie screening veroorzaakte bij miljoenen Amerikaanse vrouwen onnodige operaties en chemotherapie en bestralingen in de afgelopen 30 jaar.

Dr Gilbert Welch bespreekt de bevindingen van de 22 november 2012 New England Journal of Medicine artikel “Effect van drie decennia van screening mammografie op de incidentie van borstkanker”, hij is mede-auteur.

Dit stuk blijkt uit schokkende detail hoe 1.300.000 vrouwen onnodig behandeld werden voor ‘kanker’ die nooit gedaan is en zou hebben gedaan zijn om hen schade te berokkenen. Dit is een van de belangrijkste studies van onze tijd, maar weinigen hebben ooit de kans gekregen om duidelijkheid van de betekenis van wat het onderzoek inhield en had … tot nu.

Overleving statistiek

Gevoeligheid & specificiteit

Doorlooptijd Bias

Breast screening: some inconvenient truths (28 Oct 2010)

Wie heeft de meeste profijt van borstkanker screening:

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Borst kanker met de tags . Bookmark de permalink.