Het kruid die hersenbeschadiging voorkomt veroorzaakt door Fluoride

Hoewel dit bericht niet direct met kanker te manken heeft willen we dit niet aan u onthouden. Tumeric,  Curcuma, Geelwortel en nog andere namen van dit kruid.

Fluoride is vandaag overal in vinden, van antibiotica tot drinkwater, geen stok pannen aan tandpasta, waardoor blootstelling onvermijdelijk. “Des te meer reden waarom nieuw onderzoek waaruit deze gemeenschappelijke specerij fluoride schade kan voorkomen is zo veelbelovend!
Fluoride is neurotoxiciteit is het al tientallen jaren onderwerp van wetenschappelijk debat, en nu een kwestie van steeds gepassioneerde controverse onder het grote publiek, als goed. Van ‘samenzweringstheorieën’ erover wordt eerst gebruikt in drinkwater in het Russisch en nazi-concentratiekampen om chemisch lobotomize gevangenen, zijn inmiddels bekende om zijn IQ verlagende eigenschappen, zijn vermogen om de verkalking van de pijnappelklier te verbeteren – de traditionele ‘zitplaats ” van de ziel ‘- bij velen rond de wereld, en in toenemende mate in de zwaar gefluorideerde gebieden van de Verenigde Staten, beginnen zig te organiseren op lokaal en over de gehele staat niveau om deze alomtegenwoordige giftige stof te verdrijven uit gemeentelijke drinkwater.
Nu, een nieuwe studie gepubliceerd in het Pharmacognosy Magazine getiteld “Curcumine verzwakt neurotoxiciteit veroorzaakt door fluoride: Een in vivo bewijs,” voegt experimentele ondersteuning voor het vermoeden dat fluoride is inderdaad een hersenbeschadigende stof is, ook onthullen dat een natuurlijke kruiden-afgeleide ” “beschermingsmiddel tegen de verschillende effecten op de gezondheid in verband met deze verbinding beschikbaar is.
De studie is geschreven door onderzoekers van de afdeling Zoölogie, University College of Science, ML ” Sukhadia University, Udaipur, India, die de afgelopen tien jaar hebben doorgebracht met onderzoek naar de mechanismen waardoor fluoride ernstige neurodegeneratieve veranderingen veroorzaakt in de hersenen van zoogdieren, met name in de cellen van de hippocampus en de hersenschors. “De studie opent met een beschrijving van de historische achtergrond voor bezorgdheid over belangrijke en brede toxiciteit fluoride’s:
“Fluoride (F) is waarschijnlijk de eerste anorganische ionen die de aandacht van de wetenschappelijke wereld trok voor zijn toxische effecten en nu de F toxiciteit via drinkwater wordt algemeen erkend als een wereldwijd probleem. Gezondheid effect verslagen over F blootstelling ook verschillende vormen van kanker, nadelige reproductieve activiteiten, cardiovasculaire en neurologische ziekten. ”
De studie concentreerde zich op fluoride geïnduceerde neurotoxiciteit, identificeren excitoxicity (stimulatie van het neuron op het punt van overlijden) en oxidatieve stress als de twee belangrijkste drijfveren van neurodegeneratie. Het is waargenomen dat patiënten met de aandoening bekend als fluorosis, een vlekken van tandglazuur veroorzaakt door overmatige blootstelling aan fluoride tijdens de tandontwikkeling, ook neurodegeneratieve veranderingen die gepaard gaan met een vorm van oxidatieve stress zogenaamde lipide peroxidatie (ranzigheid). Overmaat lipideperoxidatie in de hersenen kan leiden tot een daling van de totale hersenen fosfolipidegehalte. Door deze bekende mechanismen van fluoride geassocieerd neurotoxiciteit en neurodegeneratie, identificeerden de onderzoekers de belangrijkste polyfenol in de specerij kurkuma – bekend als curcumine – als een ideaal middel waard testen als een neuroprotectieve stof. Eerder onderzoek naar curcumine blijkt dat het in staat is activing als antioxidant in 3 verschillende manieren beschermen tegen:

1) singletzuurstof

2) hyrodxyl radicalen en

3) superoxide radicalen.

” Ook blijkt curcumine endogene glutathion productie te verhogen in de hersenen, een belangrijke antioxidant afweersysteem.
Teneinde de neurotoxische effecten van fluoride te beoordelen en bewijzen en beschermende rol curcumine tegen onderzoekers willekeurig verdeeld in vier groepen muizen, gedurende 30 dagen:
Controle (geen fluoride)
Fluoride (120 ppm): fluoride werd in gedestilleerd water drinkwater gegeven zonder beperking.
Fluoride (120 ppm/30 mg / kg lichaamsgewicht) + Curcumine: orale dosis van curcumine opgelost in olijfolie samen met fluoride in drinkwater (olie zorgt voor een betere opname)
Curcumine: (30 mg / kg lichaamsgewicht)
Om het effect van de behandeling bepalen, de onderzoekers de malondialdehyde (MDA) gehalte in de hersenen van de verschillende behandelde muizen. ”

MDA is een bekend marker van oxidatieve stress / schade.
Zoals verwacht, fluoride (F) enige behandeling groep significant verhoogde niveaus MDA versus de niet-fluoride behandelde controle. ”

De F + Curcumine groep zag verminderd MDA niveaus ten opzichte van de fluoride enige groep, waaruit blijkt neuroprotectieve activiteit curcumine tegen fluoride geassocieerd neurotoxiciteit.
De studie concludeerde,
“Onze studie tonen dus aan dat de dagelijkse dosis van 120 ppm F resulteren in zeer aanzienlijke verhogingen van de LPO [lipideperoxidatie, dwz hersenen ranzigheid] en neurodegeneratieve veranderingen neuron cellichamen van geselecteerde hippocampus. Suppletie met curcumine aanzienlijke vermindering van de toxische effect van F tot bijna normaal niveau door het verhogen van de anti-oxidant verdediging door zijn wegvangen eigenschap en zorgen voor een bewijs van het hebben van therapeutische rol tegen oxidatieve stress-gemedieerde neurodegeneratie. ”

Discussie
Dit is verre van de eerste studie om opmerkelijke hersenen besparen eigenschappen curcumine aan te tonen. Vanuit het perspectief van het primair onderzoek alleen al zijn er meer dan tweehonderd collegiaal getoetste gepubliceerde studies waaruit blijkt dat curcumine is een neuroprotectieve middel. In onze eigen kurkuma berichtgevingen hebben we al vaker gesproken over kurkuma (tumeric) .

” We hebben ook gekenmerkt studies op het vermogen van kurkuma’s te beschermen en te herstellen van de hersenen:
Hoe Kurkuma het van de ouder wordende hersenen dementie en vroegtijdige sterfte kan redden ?
Kurkuma Produceert ‘Opmerkelijk’ Herstel in Alzheimer patiënten
Gezien de vele chemische beledigingen we gezicht op een dagelijkse basis in de post-industriële wereld, kan kurkuma heel goed de ’s werelds belangrijkste kruid, met meer dan 600 evidence-based toepassingen in de gezondheidszorg.
Voor meer informatie gaat u naar de volgende inhoud:
De Kurkuma Drink dat kan revolutie uw gezondheid
Onderzoek: Curcumine is een Triple Negative Breast Killer
Wetenschap bevestigt kurkuma zo effectief als 14 Drugs

Ref lijst:

Bhatnagar M, Rao P, Saxena A, Bhatnagar R, Meena P, Barbar S. biochemische veranderingen in de hersenen en andere weefsels van jonge vrouwelijke muizen volwassen van fluoride in hun drinkwater. Fluoride. 2006; 39:280-4. ”
Bhatnagar M, Sukhwal P, Suhalka P, Jain A, Joshi C, Sharma D. Effecten van fluoride in drinkwater op NADPH-diaphorase neuronen in de voorhersenen van muizen: Een mogelijk mechanisme van fluoride neurotoxiciteit. Fluoride. 2011; 44:195-9.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.