Calcium -deficiëntie is een veel voorkomende nutritionele zorg

Calcium -deficiëntie is een veel voorkomende nutritionele zorg , maar hoeveel mensen beschouwen het vitale belang van magnesium in de menselijke gezondheid en ziekte ?
Nieuw onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift BMC Bioinformatics geeft aan dat de rol van magnesium in de menselijke gezondheid en ziekte is veel belangrijker en ingewikkelder dan eerder gedacht.
Hoewel het bekend dat alle levende dingen vereisen magnesium , en het wordt gevonden in meer dan 300 enzymen in het menselijk lichaam , waaronder enzymen gebruik of synthetiseren ATP ( de moleculaire eenheid van munt voor energieoverdracht ) , de nieuwe bestudeerde getiteld ” 3751 magnesium bindingsplaatsen werden gedetecteerd op menselijke eiwitten , “aan dat een tekort aan magnesium diep beïnvloeden een veel breder scala van biologische structuren dan eerder begrepen .
De proteoom of gehele set van eiwitten door het menselijke genoom uitgedrukt bevat ruim 100.000 verschillende eiwitstructuren , hoewel er aangenomen dat slechts 20.300 eiwit-coderende genen in het menselijke genoom .
De ontdekking van de ” magneseome , ” als wordt genoemd , voegt extra complexiteit aan het beeld , wat aangeeft dat de aanwezigheid of afwezigheid van voldoende van deze elementaire mineraal epigenetisch kunnen veranderen de expressie en het gedrag van de eiwitten in het lichaam , waardoor het veranderen van de loop van zowel de gezondheid en ziekte.
Sterker nog , de moderne geneeskunde en voeding fixeert zich vooral op calciumtekort ( ten dele , tot zeer onwetenschappelijk definitie van osteoporose de WHO ) , zelfs in het gezicht van het verzamelen peer-reviewed onderzoek waaruit blijkt dat het teveel aan calcium consumptie sterk kan verhogen cardiale morbiditeit en mortaliteit .
magnesium Research
Onderzoek naar magnesium relevant is opgehoopt in de afgelopen 40 jaar met een constante snelheid van ongeveer 2.000 nieuwe studies per jaar . Onze databank project heeft geïndexeerd meer dan 100 voordelen voor de gezondheid van magnesium tot nu toe . Omwille van de beknoptheid , zullen we zeven belangrijke therapeutische toepassingen richten op magnesium als volgt :
Fibromyalgia : Niet alleen is magnesium deficiëntie voor bij mensen gediagnosticeerd met fibromyalgie , maar relatief lage doses magnesium ( 50 mg ) , in combinatie met appelzuur in de vorm van magnesium malaat , is klinisch aangetoond pijn en gevoeligheid in die welke verbeteren werd toegediend .
Boezemfibrilleren : Een aantal studies bestaan ​​nu zien dat magnesium suppletie verminderen boezemfibrilleren , hetzij alleen, of in combinatie met conventionele geneeskunde voorbereiding .
Diabetes type 2 : Een tekort aan magnesium is vaak voor bij diabetes type 2 , met een incidentie van 13,5-47,7 % volgens een studie uit 2007 . Onderzoek heeft ook aangetoond dat type 2 diabetici met perifere neuropathie en coronaire hartziekte hebben een lagere intracellulaire magnesium niveaus . Orale magnesium suppletie is aangetoond nuchtere plasma glucose en het verhogen van HDL -cholesterol bij patiënten met type 2 diabetes . Ook is aangetoond dat insuline gevoeligheid en metabole controle bij type 2 diabetes te verbeteren .
Premenstrueel syndroom : Een tekort aan magnesium is waargenomen bij vrouwen getroffen door premenstrueel syndroom . Het is dus niet verwonderlijk dat het is gevonden dat premenstruele symptomen van vochtretentie verlichten , evenals breed geassocieerde symptomen verminderen met ongeveer 34 % bij vrouwen , 18-45 jaar, aangezien 250 mg tabletten voor 3 maanden observatieperiode . In combinatie met B6 , magnesium suppletie is gevonden om angstige premenstruele symptomen verbeteren .
Hart-en vaatziekten en sterfte : Lage serum magnesium concentraties voorspellen cardiovasculaire en totale sterfte . Er is een breed scala van manieren waarop magnesium zijn beschermende effecten kunnen verlenen . Het kan fungeren als een calciumantagonist , is hypotensie , is antispasmodic ( eventueel tegen coronaire spasmen ) en antitrombotische . Ook de hartspiercellen zijn zeer dicht in mitochondria (zo hoog als 100 keer per cel dan skeletspier ) , de ” krachtcentrales ” de cel ” die voldoende magnesium vereist om ATP te produceren via de citroenzuurcyclus .
Migraine Aandoeningen : Blood magnesium niveaus zijn gevonden significant lager te zijn bij mensen die last hebben van migraine-aanvallen . Een recente Journal of Neural Transmission artikel met de titel : “Waarom alle migraine- patiënten moeten worden behandeld met magnesium , ” wees erop dat routine bloedonderzoek niet op accurate wijze het ware lichaam magnesium winkels sinds minder dan 2 % is in de meetbare , extracellulaire ruimte , ” 67 % in het bot en 31 % is intracellulair gelokaliseerd . ” De auteurs aangevoerd dat, aangezien ” routine bloedonderzoeken zijn niet indicatief voor magnesium status empirische behandeling met minstens orale magnesium is gerechtvaardigd bij alle migraine-patiënten . ” Inderdaad, orale magnesium suppletie is gevonden dat het aantal hoofdpijndagen verminderen kinderen die frequent migranous hoofdpijn , en in combinatie met L – carnitine , is effectief bij het ​​verminderen migraine frequentie bij volwassenen , ook .
Veroudering : Terwijl de natuurlijke veroudering is een gezond proces , is versnelde veroudering is opgemerkt een kenmerk van magnesiumtekort , vooral duidelijk in de context van de lange ruimte – vlucht missies waar een laag magnesium niveaus worden geassocieerd met hart-en ouder dan 10 keer sneller dan gebeurt op zijn aarde. Magnesium suppletie is aangetoond leeftijdsgebonden neuroendocriene en slapen EEG veranderingen bij mensen keren . Een van de mogelijke mechanismen achter magnesium tekort een ouder is dat magnesium nodig om DNA te stabiliseren en bevordert DNA replicatie . Het is ook betrokken bij genezing van de uiteinden van de chromosomen nadat ze zijn verdeeld in mitose .
Beste bronnen van magnesium in de voeding
De beste bron van magnesium uit de voeding , en een manier om magnesium bevattende voedingsmiddelen te identificeren zijn die groen zijn , dat wil zeggen chlorofyl rijk . Chlorofyl , die gewas zich vangen zonne-energie en omzetten in metabolische energie , een magnesium atoom in het midden . Zonder magnesium , in feite , planten kon geen gebruik maken van het licht energie van de zon .
Magnesium , maar in zijn elementaire vorm is kleurloos , en veel voedsel dat niet groen bevatten het ook. Het punt is dat wanneer gevonden gecomplexeerd met voedsel cofactoren , wordt geabsorbeerd en efficiënter dan in zijn elementaire vorm , bijvoorbeeld gewonnen uit kalksteen in de vorm van magnesiumoxide gebruikt .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.