Levamentum organiseert haar eerste jubileumsymposium!

Ingezonden mededeling:

Levamentum organiseert haar eerste jubileumsymposium! En wat voor één. Met het thema Veerkracht- bron van herstel bij verlies en rouw, bieden we een informatief en afwisselend programma.

 Bekende rouwexperts en sprekers, onder wie presentatrice en schrijfster Violet Falkenburg, delen hun kennis en ervaring met u. Bijvoorbeeld in een workshop waarom écht luisteren naar de patiënt belangrijk is.

Of in de lezing over wat het betekent als rouw generaties lang verborgen blijft in de familie. Ook is er een workshop over kinderen en rouw en nemen we u mee in de ervaringen van vrouwen die een kind verloren en daarna opnieuw zwanger (willen) worden. Angst, verdriet maar ook moed en kracht spelen dan een rol.

 Nieuwsgierig? Bekijk de uitnodiging in de bijlage. Of ga naar http://www.levamentum.nl/jubileumsymposium-veerkracht/. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over de lezingen en workshops.

Aanmelden? Wacht niet te lang! Onder de eerste 25 inschrijvers verloten wij een exemplaar van Veerkracht, het nieuwste boek van Violet Falkenburg.

Het symposium Veerkracht vindt plaats op vrijdagmiddag 16 mei a.s. in Zwolle van 13.00 tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Leonie Troost

www.levamentum.nl

0527-712042

06-49139123

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.