Wat een kanker expert eet voor het ontbijt

Dr Gerry Krystal van de BC Cancer Agency gebouw. Achter hem was de stad vol met joggers , fietsers en , zelfs in het holst van de winter, kajakkers peddelen in Valse Kreek . Wij zijn een stad die bekend staat om zijn gezonde levensstijl .
Ground vlas is een van de belangrijkste ingrediënten bij kanker expert Dr Gerry Krystal ochtend dieet regime . Zijn weekend dieet ? Alles wat hij wil . Met mate.

Naast het feit dat een Distinguished Scientist bij de Terry Fox Lab in het BC Cancer Agency , Krystal is hoogleraar Pathologie en Laboratorium Wetenschappen aan de Universiteit van British Columbia . Hij fietst naar zijn werk en,  hij lacht veel. Zijn dieet is ongerept . Als Krystal was sushi , zou hij superbenzine blauwvintonijn zijn.
De dokter en zijn gesprek  over de rol van voeding bij de preventie van ziekten . De emmer koffie – twee suikers  . Coffee – gekoesterde levenselixer – wordt verzurende

en dat veroorzaakt vervelende ontsteking. Suiker ? Nou , zoals we geleerd hebben van vorige het vorig verhaal , suiker is de dienstmaagd aan de begrafenisondernemer

We hadden al gesproken over de bevindingen van zijn studie met muizen op een hoge carb , laag eiwit , Western-style diëten. De hoge percentages van kanker en de afgeknotte levensduur dat een dieet dat pieken in de bloedsuikerspiegel veroorzaakt begeleide werden duidelijk geïllustreerd . Om samen te vatten : kanker hunkert naar koolhydraten en metastase wordt aangemoedigd door de pH-veranderingen die hoge verbranding cellulaire glucose begeleiden.

Eten zaken.

Opkomende wetenschap toont aan dat ons lichaam veel ingewikkelder is dan we hadden gedacht hadden. In de komende jaren , zult u veel  horen over de menselijke microbiome , die gemeenschap van microben die evolueert mee in je lichaam , significante invloed uitoefenen op je immuunsysteem. Een deel van de co-evolutie van deze bacteriën aan boord is gebaseerd op wat je hen te voeden geeft.

Net zoals er was het Human Genome Project , is er nu de Human Microbiome Project, dat probeert te identificeren en karakteriseren van het micro – organismen die overvloedig in zowel gezonde als zieke mensen zijn. Hoe overvloedig ? Nou , was je handen alles wat je wilt , getalsmatig , we zijn meer microben dan wij menselijke cellen zijn : een verhouding van 10 tot een. Er is zelfs sprake van microbiome te verklaren als een nieuw orgaan van het menselijk lichaam en het te classificeren van mensen door hun enterotypes , dat wil zeggen , volgens welke microben leven in hun ingewanden .

Microbiota kan vriendelijk , goedaardig of pathogene zijn.

Microbiota kan zijn vriendelijk , goedaardig of pathogene . Sommige van deze micro – organismen zijn nu verdacht van een rol te spelen bij chronische ziekten , zoals multiple sclerose , diabetes , reumatoïde artritis , fibromyalgie , kanker , en zelfs neuro – chemische onevenwichtigheden . Veel van de microbiota reageren op keuzes van onze levensstijl . Voedsel is natuurlijk tot de meest belangrijke van de levensstijl variabelen . Slecht voedsel geeft slechte microben munitie .

Zoals Krystal bejubelde over adenosine trifosfaat , peptidenketens en onze medereiziger , microbiome .

Afvragende wat hij voor ontbijt had gehad .
Ik bedoel , als je insider informatie over de complexe interacties tussen onze cellen , voedsel , onze microscopisch kleine beestjes , en de gevolgen had , wat zou je dan eten? Als je met eigen ogen had gezien de schade veroorzaakt door slechte keuzes , welke keuzes zou je dan maken op een dagelijkse basis ?
Nou, blijkbaar , het is allemaal over ongezoete eiwit . De basis van Krystal ’s ontbijt is gewoon gelatine en weipoeder isolaat . Ja: yum ! Hij mengt deze twee ingrediënten samen , en gebruikt het als uitvalsbasis voor een moer en granen mix samengesteld van haver – zowel gerold en zemelen – amandelen , gemalen lijnzaad , pecannoten , plus pompoen en sesamzaadjes. Boven een kom vol met deze , sprenkelt hij All Bran granen , dan in plaats van melk , voegt wei-isolaat gemengd met water toe. Hij adviseert wei te isoleren , omdat de vetten en lactose – melksuiker – worden verwijderd .

Hij is voorstander van eiwitrijke amandelen – geschaafde om dat ze zo makkelijker is om te eten als voor tussendoortjes waar nodig

Inname van suiker wordt zorgvuldig gevolgd .
Deze eiwitrijke maaltijd houdt hem meestal tot de middag verzadigt . Als dit niet gebeurt , geeft hij de voorkeur aan eiwitrijke amandelen – geschaafde om zo gemakkelijker voor incisale en occlusale tanden. De arts denkt aan alles .
Lunch en diner zijn waarschijnlijk ofwel roze zalm of kip , en salade met koolzaadolie vanwege zijn voorkeur omega 3/6 verhouding ten opzichte van andere plantaardige oliën , quinoa of bruine rijst , en een grote verscheidenheid aan groenten . Hij zal ook een peer er bij hebben of , een appel of een grapefruit , als ze lager zitten op de glycemische index dan andere vruchten .

Een ding een kanker onderzoeker zal nooit  frisdrank of vruchtensap nemen . In feite , Krystal zegt dat ook als je niets anders hebt, verzaak sap en frisdrank . Pop bevat meestal ongeveer 200 suiker calorieën . Die het lichaam niet goed herkent als voedsel calorieën opgelost in water en dus geen leptine afscheidingen signaal van vetcellen naar de hersenen dat het lichaam is net is geladen met 200 calorieën te waarschuwwen. U kunt met een Coca – Cola suiker hoog surfen de hele dag en nog steeds eigenlijk honger hebben, ondanks de inname van honderden calorieën . Als u sap moet hebben, neem het met pulp , zoals pulp is onoplosbare vezels , die zich sneller beweegt door het spijsverteringskanaal , wat het beperkt van de piek in de bloed glucose en insuline . Beste is ? Hele vruchten , of gewoon kraanwater .

Komt het weekend echter Gerry eet wat Gerry wil . Chocoladetaart ? Pizza ? Breng het ( matig ) op ! Maar hier is een truc kanker kenners ’s voor het verminderen van nadelige effecten van deze aflaten . Het is gebaseerd op zijn weloverwogen vermoeden dat , door verlaging van de pH-waarde van uw voedsel – waardoor het zuurder is  – kunt u de glycemische index verlagen met maar liefst de helft . Hij doet dit door vinden van manieren om het toevoegen van vier theelepels azijn of citroensap aan zijn maaltijd .
Hij waarschuwt dat dit niet bewezen wetenschap is,  nog niet, maar hij voelt het is een verdedigbaar conclusie . Hij waarschuwt ook je tanden niet te poetsen binnen een half uur maar later aan bekrast onthard tandglazuur, de dokter denkt aan alles !

Beweging is belangrijk , maar als we niet achterhalen om onszelf goed te voeden en hoe we dat moeten doen in plaats van gewoon te kijken zo als onze gesocialiseerd medische systeem bezwijkt onder de metabole effecten van de zielige , standaard westerse dieet .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Adviesen, algemeen met de tags . Bookmark de permalink.