MMS en Kanker

MMS en Kanker
MMS ® (chloordioxide) – een mirakel supplement en goedkope doe-het-behandeling voor kanker, aids en vele andere ziekten
“Chloordioxide is bewezen dat cidal tot bijna alle bekende ziekteverwekkers in vitro gebruik van opvallend lage concentraties. Dit geldt ook voor parasieten, schimmels, bacteriën en virussen.” van The Miracle Mineral Supplement van de 21ste eeuw, Pt. 2, door Jim Humble V.
“Cancer, zoals leukemie: De theorie is hier dezelfde. Chloordioxide geeft het immuunsysteem bijna perfecte munitie om kankercellen aan te vallen. Wij geloven dat de theorie waar is en bewezen door dat veel mensen met kanker ons hebben verteld dat de kanker weg gegaan of verminderde aanzienlijk na inname van de MMS. Er is echter nog niet voldoende onderzoek op dit gebied. Toch is het een stuk beter dan de standaard medische behandeling.
Mensen hebben het ons vaak verteld, en wij hebben gemerkt, dat huidkanker meestal opdroogt  en afvalt binnen een week na het nemen van 15 druppels MMS twee keer per dag. We beweren niet dat de MMS het effect veroorzaakt, maar wel het effect van vermindering. Sommige soorten kanker zijn moeilijker te behandelen dan andere.
… wanneer men werkt met kanker en het wordt niet beter dan is  het mogelijke idee  dat je niet genoeg MMS inneemt. Begin zoals altijd met 2 druppels in de ochtend en ga naar 3 druppels in de middag. Dan 4 laat de volgende ochtend, dan beginnen met het elke 4 uur, daarna om de 2 uur. Het het verhogen van dosering en frequentie van het nemen van de doses. Iedere keer als je begint dat je misselijkheid merkt, verminder dan het aantal druppels in de doses. Dan begin je met meteen weer met het verhogen van het aantal druppels. Je zou kunnen oplopen tot 10 druppels om de 2 uur, terwijl je wakker bent. Vergeet ook niet dat, je moet MMS altijd activeren met azijn of citroen, of citroenzuur oplossing, en natuurlijk de 3 minuten worden gewacht, voor het te gebruiken of voor het toevoegen van water of sap te drinken. Ik ben voorstander van het citroenzuur, met behulp van 5x het aantal MMS druppels. Het geheim is meer druppels en aanhouden totdat de kanker verdwenen is. Zoek een aantal manier om te controleren om te zien of het beter wordt

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Natuur medicijnen met de tags . Bookmark de permalink.