De belangrijkste oorzaak van borstkanker

Deze dagen , we weten genetische mutaties invloed op uw kans op het ontwikkelen van borstkanker , vooral als u mutaties in de BRCA1 en BRCA2 genen .

Maar zoals zo vele andere vormen van kanker , voeding en leefstijl ook een belangrijke rol spelen in de vraag of je borstkanker zal ontwikkelen . In feite , dieet en levensstijl lijken de grootste factoren algehele zijn. Onderzoekers schatten nu zoveel als 73 procent van borstkanker wordt veroorzaakt door dieet en levensstijl , in tegenstelling tot genetica . Die fles cola en dat gerecht van ijs had beter zijn echt goed , omdat je uiteindelijk een vreselijke prijs te betalen .
Maar levensstijl betekent veel meer dan onze voeding en lichaamsbeweging . Het bevat ook giftige stoffen waaraan we worden blootgesteld , waaronder een aantal medicijnen die we nemen omdat artsen vertellen ons dat ze “onschuldig . ” Ik ben aan het denken van de soorten hormonen je zou kunnen zetten in je lichaam die het risico zouden kunnen verheffen . Als Breast Cancer Awareness Month komt tot een einde , laten we eens een kijkje nemen op een aantal dingen die je kunt doen …

5 ” kleine” lifestyle tips die u kunnen helpen
Voorkomen van borstkanker
Lifestyle keuzes kunnen een diepgaande invloed op uw gezondheid , en op hoe je lichaam presteert op alle niveaus . Artsen zelden de tijd die nodig is om te praten over deze dingen te besteden . Wees slim vandaag , en de uitvoering van deze ” top 5 ” lijst .
Roken en Alcohol . Als u rookt, stop zo snel mogelijk . Studies tonen aan dat vrouwen die rookten gedurende 35 jaar een 60 % groter risico op ernstige borstkanker hebben gezondheidsproblemen gehad . En vrouwen die rookten 15 jaar waren 34 % meer kans op abnormale cellen in borst te ontwikkelen .
Als voor alcohol , kan het drinken van het spul op een regelmatige basis brandstof oestrogeen onbalans en abnormale borst cel verandert . Als de rest van dit artikel zal laten zien , hoge oestrogeen niveaus zijn een belangrijke oorzaak van borstkanker en andere kankers .

Oefenen . Zelfs milde of matige lichaamsbeweging ( dwz 30 minuten wandelen ) kan helpen bewegen immuuncellen rond je lichaam , de ondersteuning van een gezonde oestrogeen balans , en helpen om abnormale cellen borst van de wortel . Het bevordert ook de insulinegevoeligheid en een gezond gewicht . Laat niet het perfect zijn de vijand van het goede . Loop een beetje – tien minuten , 15 minuten . DOE IETS .
Uw gewicht . Vetcellen produceren meer oestrogeen . Een gezond gewicht is ook goed uw cardiovasculaire , metabole , en de algehele gezondheid . Ja , ik weet dat iedereen is moe van wordt gezeurd , maar de jaren dit kan toevoegen aan je leven zijn al de moeite van het aanpakken van dit probleem waard .
Groenten . Eet een dieet rijk aan organische groenten , vooral kruisbloemige en donkere bladgroenten . Ze zitten boordevol essentiële vitaminen , antioxidanten , fytochemicaliën en je hebt waarschijnlijk nog nooit van gehoord . Raw is beter dan gekookt.

Thermografie en borst examens . Doe maandelijks zelf- borst- examens en een jaarlijkse thermogram . Een thermogram is niet direct de diagnose voor kanker , maar het kan u waarschuwen van inflammatoire hot spots die kunnen een probleem voorspellen, tot tien jaar van tevoren tot het eigenlijk krijgen van kanker die kan worden opgespoord . Dit geeft u veel tijd om actie te ondernemen .

Ondertussen , pas op voor deze reguliere medische therapie
Het is goed gedocumenteerd dat hormoonvervangende therapie verhoogt het risico op borstkanker . Niet zo vele jaren geleden , bevorderd artsen deze therapie als een gek . Bijna de helft van alle post- menopauzale vrouwen probeerde het tenminste – dat is een onthutsend aantal mensen .

Vervolgens bleek een grote studie die hormoonvervangende therapie duidelijk gekoppeld was aan borstkanker . Het bleek dat het een heel slecht idee om blindelings te vertrouwen op je arts – je weet wel, die kerel of arts die heeft alles wat scholing en weet alles .

Duizenden vrouwen die onmiddellijk zijn getopt met hormonale substitutietherapie , en binnen een paar jaar de borstkanker aantallen waren gverminderd .

Het was waarschijnlijk de meest dramatische bewijs ooit gezien dat een lifestyle keuze die je kanker kunt geven . In dit geval was de keuze een voorgeschreven medicijn en dat is niet essentieel .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Borst kanker met de tags . Bookmark de permalink.