6 Planten en kruiden waarvan wetenschappelijk bewezen is dat zij de borst gezondheid ondersteunt.

Oktober was de Borstkankermaand van de American Cancer Society . Wat ze vooral willen dat u zich bewust bent van is slash – burn – gif conventionele behandelingen en het “dringend” behoefte om geld te besteden aan het zoeken naar een remedie ( die nooit materialiseert en waarschijnlijk nooit zullen , gezien hun manier van doen , de oorlog op Kanker is het tegenovergestelde van de maan programma – het gaat nooit ergens landen ) .
Maar borstkanker is een big deal , gezien de enorme aantallen vrouwen die zijn getroffen – ongeveer 50.000 nieuwe gevallen per jaar . Een vrouw op acht zal deze ziekte krijgen . Dus met alle middelen , laten we iets over borstkanker vermelden – iets nuttigs .
Om precies te zijn , wil ik u het fijne laten weten van wat misschien wel de acht beste plantaardige stoffen zijn die u kunt nemen voor de gezondheid van de borst ( plus wat goed nieuws te geven – nu zijn ze allemaal gecombineerd in een supplement , hoewel u ze kunt krijgen van voedsel als u liever wilt) …

Je moet eens naar deze zes ingrediënten kijken die wetenschappelijk bewezen zijn om u te helpen uw borsten gezond te houden…

quercetine
Kurkuma wortelstok extract ( BCM – 95 ® )
Astragalus membranaceus wortel extract
Scutellaria barbata extract
DIM
Paddenstoel complex – Coriolus versicolor , Reishi , en Phellinus linteus

We beschrijven ze een voor een …
Quercetine is het flavonoïde dat fruit en groenten hun kleuren geeft. Het is een antioxidant , in staat om vrije radicalen vernietigen die knoeien met DNA en veroorzaken celdood en die te vangen .
Quercetine ondersteunt ook cholesterol binnen een gezond assortiment , heeft antihistamine en anti – inflammatoire eigenschappen , en beschermt uw cardiovasculaire systeem en je cellen .
Studies tonen aan dat je gezonder bent als je meer fruit en groenten eet . Quercetine is er een van de redenen voor. Voor voedselbronnen , probeer citrus , appels , uien , en donkere bessen zoals bosbessen , bramen en bosbessen .

Kurkuma is een kruid vaak gebruikt in Aziatische gerechten , een deel van de gember familie . Het is voldoende aangetoond dat kurkuma een sterke anti – inflammatoire . Nu is , de eerste experimenten lijken aan te tonen dat kurkuma kan helpen de foutieve celdeling te stoppen . Ik kan het geloven , op grond van het feit dat kanker gevallen zijn vaak lager zijn in landen waar kurkuma verbruik hoog is . We kunnen niet zeker zijn , maar kurkuma kan een van de redenen waarom zo niet de reden.
De zeer goed opneembare , gepatenteerde vorm van kurkuma genoemd BCM – 95 ® wordt aanbevolen , om zijn bijzondere vermogen om cellulaire gezondheid te ondersteunen .

Astragalus verhoogt uw immuunsysteem … dat is een belangrijke deugd op zich .
Het lijkt ook te kunnen ” merken ” de uit de pas lopende cellen, zodat je immuunsysteem gemakkelijk opsporen kan en vernietigen. Een studie toonde aan dat Astragalus kan bijgedragen tot het creëren grotere hoeveelheden interferon en leukocyten in de bloedbaan .

Astragalus heeft zowel immuun- modulerende en adaptogene acties , synergetisch werken . In gewoon Nederlands , betekent dit dat het de capaciteit heeft om uw immuunsysteem af te stemmen omhoog of omlaag , naargelang het geval.

Scutellaria barbata is een krachtige kruid waarvan de wortels , bladeren en stengels rijk zijn aan de flavonoïde wogonin en andere krachtige fytochemicaliën kunnen zijn .
Studies toonden aan dat de negen verschillende Scutellaria onttrekt aanzienlijk gestopt vrijeradikalen cellen die zich verspreidt in de menselijke borst-, prostaat -en hersencellen . Niet verrassend , gebruik van hogere doses van de stof gedurende een langere tijd resulteerde dat meer van deze cellen worden gedood .
Overigens vier bladextracten waren effectief in het activeren van de dood van vrijradikale cellen in de hersenen . Wanneer alle vier samen werden genomen in lage doses , verstopt ze ongewenste cellulaire groei en deling in de hersenen met bijna 50 procent . Individueel , deden ze dat niet .

DIM . 3 , 3′ – di – indolylmethaan ( DIM ) is actief bijproduct van kruisbloemige groenten . Kruisbloemige groenten zijn kool , broccoli , bloemkool , boerenkool , koolraap , raap , paksoi en spruitjes . Hoewel je moeder waarschijnlijk niet wist over de geweldige verbindingen die ze bevatten , ze had het juist over hun voordelen voor de gezondheid .
Als je op de middelbare leeftijd raakt , het is veel belangrijker om ze te eten … als zowel mannen als vrouwen hormonale en metabole veranderingen die oestrogeen actie in een hogere versnelling kan ervaren . Zonder zelfs maar te proberen , kunt u ” oestrogeen dominant ” worden .
Bij mannen met overgewicht , testosteron omzet in oestrogeen , en daarna oplopend oestrogeen concurreert met dalende testosteron .
Vrouwen worden oestrogeen dominant alleen op grond van de hormonale veranderingen in verband met de perimenopauze en de menopauze .
Maar DIM kan ook beschermen tegen verwierf oestrogeen onbalans ( voor mannen en vrouwen ) , die veel te maken hebben met de invloed van je dieet en chemicaliën heeft . ” Estrogenic ” chemische stoffen zijn gevaarlijk .
Ongeveer 20 jaar geleden gerenommeerd onderzoeker van borstkanker , H. Leon Bradlow , Ph.D. , ontdekte dat vrouwen met borst-en baarmoederkanker te weinig van de ” goede ” oestrogeen 2 – hydroxy en te veel van de “slechte ” made 16 – hydroxy kindii .
16 – hydroxy gedraagt ​​zich als een ” super – oestrogeen ” , roeren tot mutaties en abnormale growthiii , iv . Zwaarlijvige mensen ook overproductie van 16 – hydroxy estrogenv .
DIM ondersteunt oestrogeen balans . Het kan je lichaam weg sturen van 16 – hydroxy- productie en in de richting van gunstige 2 – hydroxy metabolieten .
Maar je zou waarschijnlijk enkele kilo broccoli per dag moeten eten om de DIM die nodig is om oestrogeen evenwicht in chemische geteisterde wereld van vandaag ondersteuning te krijgen , er is een die kan helpen voorkomen dat het lot ondergaat.

Paddenstoelen zijn gekoesterd voor hun krachtige gezondheid steun voor bijna twee millennia . Zij zijn enkele van de meest krachtige kruiden in je natuurlijke gezondheid te zetten .
Tientallen medicinale paddestoelen zijn gekozen voor hun vermogen om je immuunsysteem te stimuleren op een lange termijn basis. Drie die zijn vooral belangrijk voor borstkanker ondersteuning zijn Coriolus versicolor , Reishi , en Phellinus linteus .
Champignons bevatten van nature Beta – glucanen , en het vergroten van macrofaag activiteit .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Borst kanker met de tags . Bookmark de permalink.