Vorige week zijn wij gestart met een onderzoek van Wiet olie

Op dit moment testen we bij een patiënt het resultaat van wietolie volgens recept van Rick Simpson. Niet te verwarren met hempolie die gewoon in de natuurwinkel gekocht kan worden of zo als die door verschillende aanbieders aangeboden wordt.

Korte beschrijving over de patiënt:

In 2011 werd borstkanker geconstateerd bij de patiënt HRE2  (95% hormoongevoelig) met metastases.

In 2013 werd er Longkanker geconstateerd  Adenocarsinoom Grootcellige aanvankelijk was er een onduidelijke plekje in de long ontdekt in 2012 waarvan men het mogelijke vermoede had dat dit een littekentje was (patiënt heeft meerdere longontstekingen gehad) of mogelijk een metastase (uitzaaiing) van de borstkanker.

korte behandel geschiedenis:

Patiënt weigert elke behandeling zo als Herceptine, bestraling, operatie etc.

Budwig dieet aanvang na constatering

vitamine/B17 en diverse andere vitamines

Na 5 maanden Gestopt met Budwig dieet patiënt verdroeg het dieet niet meer

Iv Iscador  MC Arg 10 mg 1ml 1 maal in drie dagen  8 maal gekregen

Hierna begonnen met  Turmic (geelwortel) 500mgr met pipine (zwarte peper) 6 x daags gedurende langere tijd.

Borst tumor verkleinde in eerste instantie, na enkele weken gestopt te zijn met Tumeric  kwamen er nare verschijnselen lijkende op ontsteking van de melkkanalen deze werd behandeld met medicijn, welke geen effect had. Patiënt startte weer met Tumeric te gebruiken en het verschijnsel verdween weer.

Patiënt is gestart in augustus met hormoonpil maar is na 14 dagen weer gestopt na ontdekking van de longkanker. Klachten waren er al enige maanden maar die werden verwezen als zijnde mogelijke ontsteking in bijholtes van het hoofd, dit was in het begin van de verschijnselen die veroorzaakt wordt door longkanker, zo als overmatige slijm vorming in de long, die vervolgens dan opgehoest word. Er was geen link gemaakt tussen het kleine vlekje in de long en longkanker, en vervolgens de overmatige slijmvorming.

Patiënt wijst alle gebruikelijke behandelingen af zo als radiatie, chemo etc.

Zij heeft al haar hoop gezet op de wietolie.

Er zijn vele natuurgeneesmiddelen die enige werking zouden kunnen hebben, zij zouden als ondersteuning kunnen dienen in een behandel proces. Heel belangrijk is de juiste voeding die kan bijdragen aan het welzijn en ondersteuning van het immuunsysteem.

Patiënt is een week geleden gestart met onverdundewietolie

Verder gebruikt de patient Graviola (zuurzak) en musroom mengsel van maitake en shitaka  om het immuunsysteem te versterken. Echter werken Graviola ,  mushroom, Tumeric en wietolie niet samen en is gekozen om de graviola uit het pakket te halen.

Let wel de wietolie is niet gelijk aan die door verschillende aanbieders aangeboden worden deze is namelijk verdund met spijsoliën.  En zij is niet gelijk aan de hempolie die in natuurwinkels te koop is.

Wat wij als help bij kanker proberen is werkt wiet olie zo als die in vele onderzoeksrapporten beschreven wordt of is het kwakzalverij.

Chemo therapie heeft ook maar een beperkte slagingskans, buiten dat als het wat langer tijd gebruikt word de kanker ook immuun wordt voor de chemoterapie.

Cancer Treatment  No clinical trials of Cannabis as a treatment for cancer in humans were identified in a PubMed search; however, a single small study of intratumoral injection of delta-9-THC in patients with recurrent glioblastoma multiforme reported potential antitumoral activity.

This complementary and alternative medicine (CAM) information summary provides an overview of the use of Cannabis and its components as a treatment for people with cancer-related symptoms caused by the disease itself or its treatment.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK65755/

This summary contains the following key information:

Cannabis has been used for medicinal purposes for thousands of years.

By federal law, the possession of Cannabis, also known as marijuana, is illegal in the United States.

The U.S. Food and Drug Administration has not approved Cannabis as a treatment for cancer or any other medical condition.

Chemical components of Cannabis, called cannabinoids, activate specific receptors found throughout the body to produce pharmacologic effects, particularly in the central nervous system and the immune system.

Commercially available cannabinoids, such as dronabinol and nabilone, are approved drugs for the treatment of cancer-related side effects.

Cannabinoids may have benefits in the treatment of cancer-related side effects.

Many of the medical and scientific terms used in this summary are hypertext linked (at first use in each section) to the NCI Dictionary of Cancer Terms, which is oriented toward nonexperts. When a linked term is clicked, a definition will appear in a separate window.

Reference citations in some PDQ CAM information summaries may include links to external Web sites that are operated by individuals or organizations for the purpose of marketing or advocating the use of specific treatments or products. These reference citations are included for informational purposes only. Their inclusion should not be viewed as an endorsement of the content of the Web sites, or of any treatment or product, by the PDQ Cancer CAM Editorial Board or the National Cancer Institute

 

Helaas moeten we melden dat ons onderzoek teleurstellend is, en we geen enkele baad hebben kunnen vinden bij het toedienen aan de patiënt van onverdunde wiet olie.

We kunnen ook niet vast stellen hoe de conditie geweest zou zijn indien er geen wiet olie gebruikt zou zijn, dit vergt veel meer onderzoek en zou ten koste gaan van patiënten.

Het is mogelijk dat het voor sommige patiënten wel werkt maar er zijn te veel onzekere factoren om er op te vertrouwen, het is net zo als bij chemotherapie naar het schijnt bij de ene patiënt slaat het wel aan en bij de andere niet.

 

medic canna

Indien er meer lezers zijn die ervaring hebben met wietolie zouden wij dit graag vernemen.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.