De shaduw kant van borstkanker ( Un ) Awareness Month

oktober, 2012

De geschiedenis van de Breast Cancer Awareness Month ’s verrassende oorsprong is een kwestie van de openbare stemming:

” NBCAM werd in 1985 opgericht als een samenwerkingsverband tussen de American Cancer Society en de farmaceutische afdeling van Imperial Chemical Industries ( nu onderdeel van AstraZeneca , maker van een aantal anti – borstkanker drugs ) . Doel van de NBCAM vanaf het begin is geweest om te bevorderen van mammografie als meest effectieve wapen in de strijd tegen borstkanker . ” ~ Wikipedia

Als u twijfelt Wikipedia als een betrouwbare bron , bezoek de NBCAM website en proberen om hen te contacteren . Het zal AstraZeneca dat je zal nodig zijn om verbinding te maken met , zoals blijkt uit de screenshot hieronder :

AstraZeneca , fabrikant van de blockbuster borstkanker medicijnen Arimidex en Tamoxifen , richtte de National Breast Cancer Awareness Month in 1985 , in samenwerking met de American Cancer Society , met het oog op de brede invoering van x – ray mammografie , waarvan de verschrikkingen die we hebben elders gedocumenteerd bevorderen .

Helaas , Breast Cancer Awareness Month is een tijd van toenemende bewustwording niet van de vermijdbare oorzaken van borstkanker , maar van de borstkanker industrie onverzadigbare behoefte aan zowel raise geld voor onderzoek naar een geneesmiddel genezen , en zijn primaire middel van ” preventie ” bevordering : vroegtijdige opsporing via x – ray mammografie .

Op eerste account , een farmaceutisch “genezen” is net zo onwaarschijnlijk als het is oxymoronic . Drugs niet meer te genezen ziekte dan kogels genezen oorlog . Onder de moderne geneeskunde is opzichtige vertoning van diagnostische constructies , heroïsche ‘ levensreddende ‘ procedures , en een arsenaal aan exotische drugs van vreemde afkomst en macht , het is altijd het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen – onder de pracht en praal – dat is echt verantwoordelijk voor geneeskunde schijnbare successen . Te vaak , in weerwil van wat geneeskunde doet aan ” behandeling ” of ” save” het lichaam , het is het lichaam dat tegen invasieve chemische en chirurgische medische ingrepen , stil behandelt en bewaart zelf .

Als het niet voor het lichaam werkelijk wonderbaarlijke zelfgenezende vermogens , en de onophoudelijke zelfcorrectie proces dat elk moment plaatsvindt binnen elke cel , zouden onze lichamen vergaan binnen een kwestie van minuten . Het mysterie is niet in hoe ons lichaam bezwijkt aan kanker , maar veeleer het mysterie is in de manier waarop , na jaren en zelfs decennia van blootstelling aan chemische stoffen en voedingsstoffen ontbering ons lichaam de overhand tegen kanker zo lang .

De voornaamste oorzaken van borstkanker : voedingstekorten , blootstelling aan omgevingsfactoren toxiciteit , ontstekingen , oestrogeen dominantie en de daaruit voortvloeiende verdeling van de genetische integriteit en immuun surveillance , worden volledig over het hoofd gezien door deze fixatie op medicamenteuze behandeling en de would-be ” magische kogels . ”

Miljarden dollars worden verhoogd en doorgesluisd naar geneesmiddelenonderzoek , toen de nederige kurkuma fabriek , de nederige kool en de bescheiden kom miso soep kan veel meer belofte in de preventie en behandeling van borstkanker dan alle toximolecular medicijnen op de markt in elkaar gezet te bieden . ( Om enkele tientallen stoffen te bekijken, bezoek onze Breast Cancer pagina )

Als het gaat om de nadruk die de borstkanker industrie op gelijk te ” preventie ” met de ” vroege opsporing ” door x – ray mammografie , nergens is het inherent pathologische ideologie van allopathische geneeskunde duidelijker vaststaat . Niet alleen is het ioniserende straling gebruikt om pathologische laesies onderscheiden in borstweefsel een van de risicofactoren voor het ontwikkelen van borstkanker , maar de identificatie van het woord “preventie ” door ” vroege opsporing , ” is een oneerlijk manier om te zeggen dat alles wat we kunnen doen om borstkanker te voorkomen is om te detecteren zijn onvermijdelijke aanwezigheid eerder dan mogelijk zou zijn zonder deze technologie .

Als vrouwen bezwijken voor het idee van preventie als niets anders doen dan wachten op de opsporing van de ziekte , zullen velen een even gestoorde logica reemerge later vinden wanneer de self-fulfilling prophecy van preventie – door – doen – niets wordt voldaan en ” behandeling ” is nu verplicht . “Behandeling “, indien niet strikt chirurgische , omvat het gebruik van zeer krachtige chemicaliën en hoge doses van ioniserende straling die ” vergiftigen ” de kankercellen .

Voor de hand liggende probleem met deze benadering is dat de toepassing van beide vormen van doodsenergie niet voldoende selectief en op de lange termijn , veel vrouwen sterven eerder van de bijwerkingen van toximolecular ” therapie ” dan de kanker zelf . Waarom is het voor de hand liggende vraag nooit gevraagd : als blootstelling aan de genotoxische en het immuunsysteem invaliderende effecten van chemicaliën en straling is oorzakelijke bij borstkanker , waarom is het stralen het lichaam met meer giftige chemicaliën en straling beschouwd geluid behandeling ?

Het antwoord op deze vraag heeft veel meer te maken met onwetendheid dan het doet een opzettelijke verlangen om kwaad te doen . Maar de resultaten zijn hetzelfde : onnodig pijn , lijden en dood .

Geconfronteerd met een situatie waarin middeleeuwse begrippen preventie en behandeling van borstkanker zijn de norm , is het geen wonder dat wanneer ondervraagden meer dan 40 % van de vrouwen geloven dat ze zullen borstkanker contract ergens in hun leven – meer dan drie keer hun werkelijke risico . Immers , een van hen kreeg een gevoel dat er iets is wat ze kunnen doen om daadwerkelijk te voorkomen dat hun ziekte anders dan ” waakzaam wachten ” ?

Verdoezelen de echte preventieve maatregelen beschikbaar zijn voor vrouwen voor de bestrijding van borstkanker , en alle vormen van kanker voor die kwestie , vertrouwde ” gezaghebbende ” bronnen, zoals de Susan G. Komen Foundation publiceren onverantwoordelijke uitspraken als deze :

” Het is onduidelijk wat de precieze relatie is tussen het eten van groenten en fruit en het risico op borstkanker … weinig of geen verband werd gevonden tussen de twee in een gepoolde analyse dat de gecombineerde gegevens van acht grote studies . ”

Hebben we echt komen tot het punt waar het verstand consumptie van groenten en fruit in de preventie van de ziekte kan zo uit nuchter in twijfel worden getrokken ? Hebben we echt nodig gerandomiseerde , dubbelblinde en placebogecontroleerde klinische onderzoeken om te bewijzen dan een schaduw van twijfel dat ons lichaam kunnen profiteren van de fytonutriënten en antioxidanten in fruit en groenten in de preventie van kanker ?

Een ander afschuwelijk voorbeeld van deze samenzwering tegen de identificatie van de voor de hand liggende oorzaken en behandelingen voor ziekten zoals borstkanker is de website van de National Breast Cancer Foundation . Ga onderaan naar hun homepage en type in ” kankerverwekkend ” in hun site breed zoekvak van . Dit is wat wordt weergegeven op de pagina met resultaten :

Uw zoekopdracht – kankerverwekkend – heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd . Geen pagina’s gevonden met ” kankerverwekkend ” .

Op de website van Susan G. Komen van de term komt slechts twee keer , en zowel in de context van het ontkennen van de likliehood van het bestaan ​​van een verband tussen roken en borstkanker .

Als je de realiteit van kankerverwekkendheid kan verwijderen door het wissen uit de geest van de would-be kankerlijders het woord kankerverwekkend , en daardoor het verband tussen milieu en dieet vorderingen van een veelheid aan giftige stoffen te verbergen , dan is de voor de hand liggende “genezen ” deze enorme organisaties stofzuigen in miljarden dollars aan donaties elk jaar te vinden , namelijk het verwijderen van de kankerverwekkende stoffen en ontgifting van het systeem , zal nooit worden ontdekt .

Voorbeelden als deze maken het steeds duidelijker geworden dat de orthodoxe geneeskunde , en het wereldbeeld die het vertegenwoordigt , is het naderen van een theoretische eindtijd misschien wel het meest nauwkeurig omschreven als Pharmageddon . Binnen de horizon van dit perspectief toxische vitaminen worden beschouwd , worden groenten en fruit slechts een bron van calorische (a arme , bij dat) en kankerverwekkende drugs opgevat als enige legitieme en trouwens , juridische , manier te bestrijden kanker . Zijn we echt op het omslagpunt , of is er nog hoop ?

Gelukkig zijn er duizenden wetenschappelijke studies bestaande vandaag op de therapeutische waarde van voedingsmiddelen , kruiden en specerijen in de gezondheid van de borst , waarvan er vele zijn te vinden op de eigen biomedische databank van de overheid bekend als MEDLINE . Tientallen jaren van onderzoek hebben de juistheid van de Hippocrates zin bevestigd : “Laat voeding uw medicijn zijn , ” en tot een recept nodig is voor het verkrijgen en te consumeren biologisch voedsel , kunnen we nog steeds putten uit een enorme overvloed aan natuurlijke stoffen waarvan de veiligheid en werkzaamheid die de conventionele farmacopee te schande .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Borst kanker met de tags . Bookmark de permalink.