Geluids golven (Hitte) bundeling op tumor toekomstige kankerbestrijding

Het was al bekend dat door middel van geluidsgolven bundeling je de tumoren kunt laten verdwijnen (Dit gebeurde al om nierstenen te vergruizen.) de geluidsgolven zorgen voor een temperatuur verhoging in de kankercellen.  Kanker tumoren kunnen slecht tegen hogere temperaturen dit overleven ze niet, door middel van een bundeling van geluisd-golven die precies gericht kan worden op de tumoren brengt die de tumoren op een hogere temperatuur dan de lichaams eigen temperatuur wat zij niet overleven.

Het zal nog wel even duren voordat dit in gebruik genomen gaat worden als standaard behandeling. Hierbij is chemo en operatie niet meer nodig.

CTMM VOLTA Promotie video

Dit zijn andere methodes die overeenkomen met het bovenstaande. en zijn van enige tijd geleden maar is wel het basis principe van temperatuur verhoging.

Far  Infrarood therapie

Net als Coley’s Toxines en het succes van Dr Josef Issels (zie zowel boven), verre infrarood warmte daadwerkelijk helpt kankercellen doden, verhoogt de effectiviteit van chemotherapie en vermindert de bijwerkingen van giftige conventionele behandelingen. In deze benadering hitte van Far Infrared energie verhoogt kunstmatig de temperatuur van het hele lichaam of specifieke lichaamsdeel. Far infrarood warmte-energie dringt diep door vier tot vijf centimeter in de huid, het lichaam van de grootste ontgiftende orgaan. De moleculaire vibraties “schudden” van de weefsels en versnellen metabole uitwisseling tussen de cellen. Tegelijkertijd het verhoogt de regeneratieve vermogen lichaam en vermindert de pijn bij toenemende circulatie. Vancouver natuurgeneeskundige arts Jim Chan, die al ongeveer 5.000 patiënten behandelde met kanker, legt uit dat verre infrarood therapie de mogelijkheid om te ” de beschermende ringen te breken  rond schadelijke moleculen” in het lichaam, zodat ze niet meer kankerverwekkend is. Het verzwakt ook de banden tussen toxines en menselijke weefsels, de zo opgeslagen giftige stoffen kunnen sneller uit het systeem gespoeld worden en in grotere hoeveelheden door  via zweten de huid, en via de lever en de darmen.

Onderkoeling therapie –  Hyperthermie

Een behandeling waarbij lichaamsweefsels kort worden blootgesteld aan iets hogere temperaturen die kankercellen doodt. Het wordt soms gebruikt met conventionele therapieën om kankercellen gevoeliger voor de effecten van straling en bepaalde geneesmiddelen tegen kanker. Lokale hyperthermie (verhitting van een zeer klein gebied, zoals een tumor) is een vaste kanker methode met een eenvoudig basisprincipe Als temperatuurverhoging tot 106 ° F (42c)kan worden verkregen gedurende een uur in een tumor, de kankercellen word dan vernietigd terwijl omringende normale cellen  onaangetast blijven. Het gebied kan uitwendig worden verhit met hoge frequentie gericht op een tumor van een inrichting buiten het lichaam. Ultrasound is gemakkelijker te richten  dan andere energiebronnen modaliteiten en kan worden toegepast op tumoren op de huid 8 cm tot (ongeveer 3 inch) in het lichaam. Het gehele lichaam verwarmen  wordt gebruikt om uitgezaaide kanker die is uitgezaaid door het hele lichaam te behandelen. Het kan worden bereikt met behulp van warm-water dekens, hete wax, inductieve spoelen vergelijkbaar met de elektrische dekens, of thermische kamers vergelijkbaar met grote incubators. Al tientallen jaren, was het een zeer populaire behandeling in Duitsland en Japan  het leverden zeer goede resultaten op.

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.