Fluorescentie detectie, diagnose en behandeling van huidkanker met de DyaDerm Expert

Fluorescentie detectie is een methode waarmee zeer vroeg huidkanker wordt opgespoord. Bij huidkanker is het van groot belang dat behandeling zo vroeg mogelijk plaatsvindt.

Als u op onze kliniek met de fluorescentie detectie onderzocht wordt, wordt er een speciale spray opgebracht. Deze spray bevat liposomen met 5-ALA. Als er na het sprayen met een daarvoor ontwikkeld systeem een foto van de huid wordt gemaakt, zijn de verdachte plekken direct zichtbaar. De verdachte plekken worden ter plekke door een zeer ervaren dermatoloog gediagnosticeerd, waarbij deze gebruik kan maken van verschillende typen dermatoscopen.

Intake, onderzoek en behandeling vinden binnen 1 dag plaats, zodat u niet onnodig hoeft te reizen. Behandeling wordt altijd afgestemd op uw persoonlijke behoeften: ZBC Multicare beschikt over verschillende moderne behandelingstechnieken, waaronder PDT en ablatieve laserbehandeling.

Fluorescentie detectie wordt door alle verzekeraars volledig vergoed, een aanvullende verzekering is niet vereist. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen met 035-6249576.

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.