Symposium nazorg, nacontrole en revalidatie bij kanker

Op woensdag 9 oktober 2013 organiseert IKNL een symposium over nazorg, nacontrole en revalidatie bij kanker in het Jaarbeurs Congrescentrum, Utrecht. Een inspirerende dag waarbij de sprekers u informeren over nieuwe ontwikkelingen en goede voorbeelden voor zorgverbeteringen.

Dit symposium is bestemd voor alle professionals betrokken bij oncologische nacontrole en nazorg, inclusief revalidatie en psychosociale zorg.

Keynote spreker is Catharine Alfano, PhD., van het Office of Cancer Survivorship van het National Cancer Institute te Rockville, V.S. Zij geeft haar visie op Cancer survivorship care in de Verenigde Staten. Aansluitend geven vooraanstaande sprekers hun visie op de Nederlandse oncologische nazorg vanuit het perspectief van huisartsgeneeskunde, oncologie en revalidatiegeneeskunde.

Ook nieuwe ontwikkelingen als de zorgstandaard en ICT en zelfmanagement hebben een plek in het plenaire deel van het programma.

In de verschillende parallelsessies wordt een groot scala aan onderzoeks- en praktijkprojecten op het gebied van nazorg, nacontrole en revalidatie gepresenteerd, als inspirerende, vernieuwende voorbeelden.

Doelgroep

Het symposium is bestemd voor verpleegkundigen, paramedici, psychologen, maatschappelijk werkenden, revalidatieartsen, sportartsen, bedrijfsartsen, onderzoekers, beleidsmedewerkers, patiëntenorganisaties, medisch specialisten, huisartsen, zorgverzekeraars, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Dit wordt gehouden door het Intergraal Kankercentrum Nederland waar u meer informatie kunt vinden over dit symposium onder de bovenstaande link

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in nieuws met de tags . Bookmark de permalink.