Er is een stille revolutie gaande en die is…Modified Citrus Pectine ( MCP )

Gedurende de afgelopen 20 jaar of zo, hebben wetenschappers  nieuw inzicht opgedaan in de manier waarop ons immuunsysteem werkt – hoe het ons beschermt tegen microben en wilde ongecontroleerde groei van kankercellen. Een deel van dat onderzoek heeft een spannende, zeer effectieve stof afkomstig van citrus opgeleverd – maar niet van de vrucht! Het is van de deel de meeste van ons weg gooien.

Deze stof van sinaasappelen en grapefruit stopt een “schurkenstaat eiwit” dat de meeste mensen niet over weten  – maar dat kan een belangrijke oorzaak zijn van sterfgevallen door kanker, hart-en vaatziekten, beroerte en meer zijn. Uw niveau van deze schurkenstaat eiwit is waarschijnlijk een belangrijkere gezondheid marker dan cholesterol en vele andere biomarkers waar artsen en patiënten over klagen. En de citrus doorbraak is de enige bekende stof die het helpt beheersen.

Het is niet vaak een plantaardige stof die de universele uitkering en het potentieel voor een doorbraak heeft van dat ene waar ik over ga praten.

Deze nieuwe verbinding biedt een beproefde eigenschappen in het blokkeren van kankercel aggregatie, adhesie, en metastase. En een stapel bewijsmateriaal toont aan dat het beschermt niet alleen tegen kanker, maar ook tal van andere ziekten.

Een belangrijke reden waarom kanker zo dodelijk is dat het de neiging tot uitzaaien heeft  naar andere plaatsen in uw hele lichaam. De meerderheid van de sterfgevallen door kanker komen van tumorcellen die in uw bloed en lymfestelsel meeliften in en om uw longen, lever, botten, en elders.

blijkt nu dat een voedingssupplement genaamd Modified Citrus Pectine (MCP) tumoren  de verspreiding kunnen beperken bij mannen met gevorderde prostaatkanker cancer.1 Ander onderzoek wijst uit dat het ook effectief is tegen andere vormen van kanker. Echter, neem acht: sommige merken van MCP zijn beter dan anderen, zodat er op het net en het bestellen van de goedkoopste is niet een slimme zet is (het zelden is voor een supplement).

Maar voordat we dat bespreken, laten we even stilstaan ​​en praten over dat “schurkenstaten eiwitten.” Het heet galectin-3 …
Een ernstige onruststoker
Montage van onderzoek en koppelingen verhoogde niveaus van de rogue molecuul om niet alleen kanker, maar ook veel andere ziekten.

Op dit punt, het grote publiek weet weinig over galectin-3, maar epidemiologie deskundigen verwachten dat een hele nieuwe ziekte classificatie van “Verhoogde galectin-3 Voorwaarden” ontstaan​​.

Uit gepubliceerd onderzoek blijkt dat gevorderde kanker, chronische ontsteking, organen en weefsel en fibrose alle delen een gemeenschappelijke boosdoener – overmatig galectin-3. (Tissue verbouwen is een reparatie reactie op letsel. Fibrosis is abnormaal weefselremodellering dat schept overmatig littekenweefsel binnen organen, waardoor het verlies van de functie.)

Top of Form 1

Dus, wat we weten we over deze schurkenstaat eiwit onruststoker? Meer dan je zou denken
Galectine-3 is een beta-galactoside bindend proteïne betrokken bij vele cellulaire processen. Het komt van nature in je lichaam in kleine hoeveelheden voor. Maar echte problemen ontstaat wanneer uw niveaus worden verhoogd, wat leidde tot levensbedreigende ziekten.

De rol van galectin – 3 bij uitgezaaide darmkanker is goed gedocumenteerd in de laatste paar decennia .

Maar wetenschappers weten nu dat galectin – 3 direct gekoppeld is aan vele andere ernstige ziekten – hartaanval, congestief hartfalen , beroertes , nierziekte , ontsteking , en mortaliteit door alle oorzaken .

Een tien jaar durende studie van de mortaliteit door alle oorzaken werd in augustus 2011 voltooid en betrokken 8000 mensen in het onderzoek . Het toonde aan dat hoge niveaus van galectin – 3 verdrievoudigd alle oorzaken mortality.2 Dat maakt galectin – 3 een schokkende en belangrijke risicofactor – meer nog dan cholesterol , in mijn mening .
Er is maar een bewezen galectin – 3 blocker
De enige bewezen natuurlijke galectin – 3 blocker is Modified Citrus Pectine ( MCP ) 3 – een geavanceerde vorm van citrus , afgeleid van citrus merg – het witte spul dat komt tussen de huid en het sappige gedeelte van het fruit die je niet wilt eten . De citrus merg wordt aangepast aan een bepaalde molecuulgewicht en structuur die het lichaam absorberen . ( Let op : . Big Pharma is van plan synthetische versies te maken )

Deze unieke structuur is wat geeft MCP zijn therapeutische kwaliteiten . Eten van gemodificeerde citrus eiwit niet nuttig omdat de moleculen te groot zijn voor het lichaam om te absorberen .

Pectine is overvloedig in sinaasappelen , citroenen en grapefruits , evenals appels , guave , kweepeer , pruimen en kruisbessen .

Het probleem is dat de sterk vertakte moleculen niet oplosen in vloeistof. In gewijzigde vorm , is het wordt het meer en gemakkelijk geabsorbeerd door je spijsverteringskanaal , het beweegt in je bloedbaan snel , en eenmaal daar het richt zich op galectin – 3 moleculen door je hele lichaam .

Gepubliceerd onderzoek heeft aangetoond dat MCP is de enige natuurlijke remmer van galectin – 3 die ze controleert door te binden en het blokkeren van haar verreikende schadelijke effecten .
MCP en progressie van kanker
Galectine -3 tot overexpressie gebracht op het oppervlak van bepaalde kankercellen . Het is ‘ plakkerig ‘ , zodat het mogelijk is met kankercellen te accumuleren en zich verdeelt in uw hele bloedsomloop . Het is nu een bewezen wetenschappelijk feit dat galectin – 3 vetzuren is goed in staat het bevorderen van de progressie van kanker en metastase .

Studies tonen consistent de klinische waarde van binding , blokkering en neutraliseren uw circulerende niveaus van galectin – 3 , die MCP is hoogst staat is te doen .

MCP is vooral nuttig bij het voorkomen en behandelen van metastatische kanker – bijzonder vaste tumoren zoals melanomen en prostaatkanker , colon -en borstkanker .

Een van de meest veelbelovende studies tot op heden blijkt dat MCP remt prostaatkanker metastase . Het werd gepubliceerd in het Journal of the National Cancer Institute in 1995 .

De onderzoekers injecteerden ratten met menselijke prostaatkankercellen en verdeelde ze in vier groepen .

De controlegroep kreeg alleen water , en de overige groepen kregen water met verschillende concentraties van MCP . Een maand later , slechts 50 procent van de ratten die MCP gehad metastase . Maar 94 procent van die gevoed water zonder MCP had uitzaaiingen naar hun logen.4
Werken ook bij de mens
Follow-up van deze opwindende resultaten in 1999 , oncoloog dr. Stephen Strum en collega’s toonden aan dat MCP had een positief effect op patiënten die lijden aan geavanceerde prostate cancer.5

Vijf van de zeven mannen met gevorderde prostaatkanker ( niet in staat om conventionele behandeling doen ) reageerden positief op het nemen van MCP dag gedurende drie maanden of more.6 Dit werd bevestigd met behulp van Prostaat Specifiek Antigeen Verdubbeling Time ( PSADT ) , die meet hoe snel de bloedspiegels van PSA stijgen. Omdat PSA is een merker voor kanker progressie of recidief , langer PSA verdubbeling tijden betekenen tragere progressie van de ziekte , dat is goed . Toegegeven , het is een kleine observationele studie …

Maar een andere Fase II klinische studie toonde aan dat MCP verhoogde de PSA verdubbelingstijd in acht van de tien mannen van wie prostaatkanker na conventionele behandeling was teruggekeerd . Ze namen MCP voor 12 months.7 Deze studie gebruikte een bepaald merk van de MCP , Pectasol – C ® . Dit is het merk dat we aanraden , want het is het meest uitgebreid ondersteund door klinisch onderzoek .

Andere dierstudies MCP om effectief tegen borst- , huid-en leverkanker , en prostaat kanker cancer.8 veel minder waarschijnlijk te verspreiden naar de longen in muizen die MCP kregen zijn .

Een ander dier studie begon met melanoomcellen . Degenen die MCP had met name minder tumoren uitgezaaid naar de longen . Wanneer de MCP ratten kregen longtumoren , waren veel kleiner dan de onbehandelde mice.9

Wetenschappers geloven MCP maakt het moeilijk voor kankercellen om te breken met de belangrijkste tumor , die het houdt van de samenvoeging en verspreiden .

MCP ook apoptose ( natuurlijke celdood ) in verschillende soorten kanker . En het kan T , B -en NK- cellen van het immuunsysteem activeren en celdood in leukemiecellen .

Overigens, als je kiest voor conventionele chemotherapie , krijg je aanzienlijk betere resultaten als je MCP gebruiken als een aanvulling therapy.10 , 11 MCP is bijzonder waardevol voor patiënten die willen alternatieven met conventionele behandelingen combineren .
Helpt tegen hart-en vaatziekten en meer
MCP onderzoek is aan de gang om andere dan kanker voorwaarden . Hier zijn de hoogtepunten :
Cardiovasculaire ziekte. Galectine – 3 is verbonden hartletsel , progressie van hartfalen en cardiale fibrose . Het verlagen van galectin – 3 niveaus vermindert fibrose en verbetert outcomes.12 Ontsteking is het kenmerk van aderverkalking en galectin – 3 niveau bijdragen aan de ontsteking.

Diabetes en metabool syndroom . Controle van uw galectin – 3 niveaus kan helpen ontsteking geassocieerd met type II diabetes , metabole ziekten , en insulineresistentie te verminderen .

Fibrose . Galectin – 3 speelt een centrale rol bij het bevorderen van fibrose , en is zelfs in staat om ‘ rust ‘ fibroblasten tot meer actieve ones.13 MCP activeren van vitaal belang kan zijn in het stoppen die schade .

Reumatoïde artritis . Studie toonde aan het verminderen van galectin – 3 niveaus ook verminderd artritis en verminderde pro – inflammatoire cytokines.14

Inflammatoire GI Voorwaarden . MCP vermindert de ontsteking in je darmslijmvlies , die kunnen helpen met colitis ulcerosa , ziekte van Crohn , Coeliakie en gluten sensitivity.15

Liver Disease . High galectin – 3 niveaus zijn sterk verbonden met leverfibrose . MCP kan worden gebruikt als een preventief en ook post- ziekte , en verschillende soorten hepatitis .

Astma . In een studie , muizen met lagere niveaus van galectin – 3 toonden verbetering in belangrijke markers.

Nierziekte. Verlaging galectin – 3 niveaus werd gekoppeld aan een afname in nier fibrose , en andere tekenen van orgaanschade .
Het is zelfs een krachtige detox middel
Zware metalen kunnen ernstig verergeren of initiëren gezondheidsproblemen . Chelatietherapie is van oudsher gebruikt chemische stoffen die zich binden aan zware metalen zoals lood en kwik en Usher ze uit je lichaam. Maar intraveneuze chelatoin heeft behoefte aan een klinische setting vereist een catheter in je arm , en kan chemische bijwerkingen betrekken .

In tegenstelling, is mondelinge MCP is aangetoond dat gifstoffen binden en laat ze via de urine .

In een studie van 2006 , werden acht gezonde mensen gegeven 15 gram MCP per dag gedurende vijf dagen , en 20 gram op dag 6 . Vierentwintig uur urine monsters werden verzameld op dagen een en zes , en geanalyseerd op toxine en nutriëntenexcretie .

Hier is wat de studie gevonden …
Een aanzienlijke stijging van de uitscheiding van arseen , kwik , cadmium en lood tussen dag een en dag zes .

150 % toename van cadmium excretie .

560 % toename van lood excretie .

Essential mineralenexcretie ( calcium , zink en magnesium ) nam niet toe , waaruit blijkt dat MCP niet deze voedingsstoffen heeft afbreken . Dit is belangrijk omdat de conventionele chelatie verwijdert gezonde mineralen met giftige zware metalen .
In een case studie , vijf patiënten met verschillende aandoeningen kregen elk de PectaSol – C ® vorm van zeven maanden . Elke ervaren een verminderde ( gemiddeld 74 % ) zware metalen belasting , die werd verondersteld om een belangrijke rol te spelen in hun herstel.
FDA – goedgekeurde test meet niveaus van galectin – 3
Er is nu een zeer betaalbare galectin – 3 bloedtest , gedekt door de meeste verzekeringen . Het is goedgekeurd voor risico op cardiovasculaire ziekten te meten en ook als een biomarker voor uitgezaaide darmkanker . Niveaus boven 15 ng / ml worden beschouwd als hoog risico .

In tegenstelling tot de biomarker C – reactief proteïne ( CRP ) die alleen geeft aan dat u een ontsteking , is verhoogde galectin – 3 opgenomen als een actief problemen te maken biomarker . En er is eigenlijk iets wat je kunt doen … neem MCP .

Op zoek naar een lab ? Health Diagnostics Laboratorium biedt galectin – 3 test als onderdeel van zijn totale cardiovasculaire panel … 804-343-2718 of www.myhdl.com .
Poeder of capsules ?
MCP is verkrijgbaar in poedervorm en capsule vorm . Het is het beste op een lege maag – 30 minuten voor het eten , of 1 uur na .

Dosering is afhankelijk van de vraag of je het nemen van het op een therapeutisch of onderhoudsniveau .

Het is belangrijk om te weten dat niet alle MCP -producten gelijk zijn gemaakt . De enige klinisch getest en onderzocht MCP is PectaSol – C ® , gemaakt door EcoNugenics .

Therapeutische : Voor mensen met zorgen over kanker , hart-en vaatziekten , zware metalen toxiciteit , immuun problemen , of hoge circulerende galectin – 3 niveaus … 15 gram / ​​dag ( een 5 – gram schep poeder 3x/dag – of 6 capsules 3x/dag ) .

Onderhoud : Voor de lange termijn gezondheid van het onderhoud … 5 gram / ​​dag ( 5 gram schep poeder eenmaal / dag – of 6 capsules per dag ) .

MCP is beschikbaar via verschillende verkopers online , of uit deze …
In Canada – Promedics , www.promedics.ca
In USA – EcoNugenics , Inc , www.PectinForHealth.com
Ik beschouw MCP een van de meest veelbelovende supplementen voor kanker , fibrose en zoveel andere dingen . Toch zo weinig mensen weten het. Dus alsjeblieft , doorgeven aan vrienden en geliefden .

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.