Polio Vaccins bevatten mogelijk kankerverwekkende virussen

Kanker, Simian Virus 40 (SV40), en Polio Vaccine Fact Sheet
SV40 is een virus gevonden in sommige soorten apen.
SV40 werd ontdekt in 1960. Spoedig daarna, het virus werd gevonden in poliovaccin.
Meer dan 98 miljoen Amerikanen ontvangen een of meer doses poliovaccin 1955-1963 toen een deel van het vaccin is besmet met SV40, het is geschat dat 10-30.000.000 Amerikanen een SV40 verontreinigd dosis vaccin zou hebben ontvangen.
SV40 virus gevonden in bepaalde vormen van kanker bij de mens, maar niet is vastgesteld dat deze kanker veroorzaakt SV40.


De meerderheid van wetenschappelijk bewijs suggereert dat SV40-verontreinigde vaccin geen kanker had veroorzaakt, maar sommige onderzoeksresultaten zijn tegenstrijdig en meer studies nodig zijn.
Poliovaccins vandaag worden gebruikt bevatten geen SV40. Alle van de huidige gegevens blijkt dat poliovaccins sinds 1963 vrij van SV40 zijn geweest

Niet zo. In 2005, het tijdschrift Cancer Research publiceerde een studie met de titel, “Sommige orale polio vaccins werden met besmettelijke SV40 verontreinigd na 1961.”  Het onderzoek voor de studie werd ingegeven door de detectie van SV40 in een breed scala van menselijke tumoren, (3-12) leiden van de World Health Organization om een aanbeveling in 2000 aan polio vaccins geproduceerd na 1961 te testen. Zij vonden dat de vaccins van een grote Oost-Europese fabrikant (EEVM) bevatte besmettelijke SV40 die werden “geproduceerd uit de vroege jaren 1960 tot ongeveer 1978 en werden in de hele wereld gebruikt.” Ze gebruikten 3 verschillende technische benaderingen (PCR, transfectie en directe infectie van gevoelige celkweken) de aanwezigheid van twee besmettelijke stammen SV40 EEVM bevestigen.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.