Opvallend goed resultaat met kurkuma

We hebben een opvallend goed resultaat bereikt met kurkuma als medicijn tegen HER-2 (hormoon gevoelig) kanker met metastases.

Tumeric extract (curcuma Longa) met zwarte peper extract (bioperine) Capsules van 500 Mgr.

In 1 maand tijd verminderde  de tumor met +/- 40 %  en maakte de verstoppingen door kanker weer ongedaan.

We moeten er wel bij vermelden dat dit een combinatie is van o.a. voeding zo als we die beschreven hebben in onze artikelen. Kurkuma in combinatie met Omega3 zwarte peper en bloemkool, broccoli, bonen, henneppoeder, Yoghurt enz.

Geen vlees consumptie. Henneppoeder als aanvulling op de proteïne, eieren, Lijnzaad, lijnzaadolie, sesamolie, olijfolie, kokosolie verwerkt in de maaltijden.

Vitamine supplementen: Kalk/magnesium/Zink/vit D3,  omega3, vitamine c, bij de middag maaltijd aangevuld met 2 capsules Turmeric.

Avond maaltijd met 2 capsules, middag met 2 capsules tumeric met bioperine

Verwerkt in uw middag maaltijden.

Kaas: brie, camembert,  verse-kaas, ei (biologisch), Geen vleeswaren meergranen brood, roggebrood

Verwerk in uw avond maaltijden

De avond maaltijd verwerken van olie zo als olijfolie, lijnzaad, amandelolie, sesamolie, kokosolie  afhankelijk van wat de maaltijd inhoud.

In de avondmaaltijden met veel bonen, linzen, paprika, ui, prei,  Quinori, en als kruiden Zwarte komijn, knoflook, bieslook, peterselie, selderij, lente-ui

Absoluut te vermijden: vlees, margarine, suiker. sojabonen (anders dan biologisch) granen (anders dan biologisch).

Waarom biologisch voedsel: In niet biologisch voedsel heeft u kans dat er allerlei manipulaties hebben plaats gevonden met de gewassen en vol kunnen zitten met chemische stoffen. daar naast hebben de klare producten veel toevoegingen. Iedere extra belasting voor uw immuunsysteem moet u zo veel mogelijk vermijden.

Waarom geen margarine: Margarine wordt gemaakt met o.a. gewassen die veelal gekweekt zijn op niet biologische wijze en gemanipuleerd worden met diverse processen en toevoegingen die niet gunstig zijn voor u, waardoor melkboter de voorkeur heeft.

Dit bericht is bedoeld als informatie, en niet om aan zelfmedicatie te gaan doen, u dient altijd overleg te plegen met uw behandelende arts specialist.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags . Bookmark de permalink.