Opmerkelijk Nieuwe bevindingen over Resveratrol en Kanker

Opmerkelijk Nieuwe bevindingen over Resveratrol en Kanker U heeft waarschijnlijk gezien nieuws blurbs over de gezondheidsvoordelen van resveratrol, de voedingsstof die in rode wijn. Wetenschappelijke studies tonen aan deze krachtige anti-oxidant kan u te beschermen tegen hartproblemen.

Maar onderzoek toont ook dit hart helper kan ook kanker stoppen met de vorming-en zelfs een verscheidenheid aan bestaande kankercellen te doden. Spannende nieuwe onderzoek wijst ons allen moet nemen – lees verder voor meer informatie. Volgens het National Cancer Institute, resveratrol behoort tot een groep van plantaardige stoffen genoemd polyfenolen. U vindt hoge concentraties van resveratrol in rode wijn, druiven, frambozen, pinda’s en andere planten.

In feite zijn deze en andere planten produceren resveratrol om zichzelf te beschermen tegen schimmel, infecties en ziekten. En deze zelfde verbinding kan helpen bij het voorkomen celbeschadiging en je beschermen tegen ziekten ook!

Wetenschappers hebben ontdekt dat resveratrol een aantal unieke antioxiderende eigenschappen die helpen beschermen uw cellen tegen schadelijke vrije radicalen heeft.

Vrije radicalen zijn onstabiele zuurstof moleculen die onderdelen van andere cellen te stelen om meer stabiel. Cellen met gestolen onderdelen worden beschadigd en onstabiel-die kan je kwetsbaar voor ziekten zoals kanker.

Maar uit onderzoek blijkt resveratrol heeft de kracht om celschade te stoppen, en zo helpen bij het voorkomen van de vorming van kankercellen.

Hier is wat de wetenschap zegt tot nu toe … Volgens een studie gepubliceerd in het 1 juli 2008 nummer van Cancer Prevention Onderzoek1, Artsen Ercole Cavalieri en Eleanor Rogen van de Universiteit van Nebraska Medical Center wilden om te bepalen hoe resveratrol kan de vorming van kankercellen beïnvloeden.

De onderzoekers testten een mengsel van resveratrol, het aminozuur n-acetyl-L-cysteïne (NAC), liponzuur en melatonine. Zij vonden dat het toevoegen van resveratrol sterk het lichaam de natuurlijke beschermende mechanismen versterkt.

Bovendien, de wetenschappers toevoeging resveratrol de formule sterk de vorming van borstkankercellen verminderd.

En meer studies zijn aan de gang om te zien hoe resveratrol de initiatie, promotie en progressie van kanker beïnvloedt. Naast het doden borstkankercellen, hebben studies tot op heden dat resveratrol een effectieve manier om: Blast neuroblastoom Neuroblastoma is een ziekte van het zenuwstelsel – in principe, de hersenen en het ruggenmerg. Het is de meest voorkomende vorm van kanker bij baby’s en peuters. De standaard behandelingen van bestraling en chemotherapie zijn vaak niet effectief en hebben ernstige bijwerkingen. Volgens de resultaten gepubliceerd in Clinical Cancer onderzoek2 studeren, onderzoekers testten resveratrol op muismodellen van menselijke neuroblastoom en in het lab culturen met behulp van menselijke cellen. Zij vonden dat resveratrol de uitgroei van tumoren geremd met maar liefst 80%! Elimineer oogkanker Een dier studie3 toonde resveratrol toegediend via de mond en via een injectie veroorzaakt oog kankercellen (oogmelanoom) te verschrompelen en sterven! Verpulveren prostaatkankercellen Diverse studies hebben aangetoond dat resveratrol kan voorkomen of verminderen prostaatkanker ernst. In een studie die verschillende soorten prostaatkanker cells4 onderzocht resveratrol de meest krachtige van alle polyfenolen getoetst gevorderde prostaatkanker cellen. Sla huid tegen melanoom kanker Uit een in 2005 studie5, onderzoekers aan de Universiteit van Wisconsin Department of Dermatology toegepast resveratrol op de huid van haarloze muizen voorafgaand aan blootstelling aan de zon. De muizen behandeld met resveratrol ondervonden minder dan muizen huidtumoren waarop geen behandeling. Onderzoekers vonden ook dat de toepassing van resveratrol voor de huid na blootstelling aan ultraviolette straling ook helpen voorkomen huidtumoren. (Haarloze muizen zijn een speciale soort die is nuttig in bepaalde soorten studies.) Hoewel laboratoriumtests blijkt resveratrol kan helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten en kanker, niet haasten om de boerderij dat het de ultieme kanker te genezen wedden …

Genoteerd medische auteur dr. Stephen Barrett, MD wijst erop dat het grootste deel van resveratrol onderzoek richt zich op de korte termijn effecten. Plus, merkt hij op dat de meeste studies worden uitgevoerd in laboratoria op niet-menselijke modellen.

Barrett spreekt zijn bezorgdheid uit over het gebrek aan informatie over de manier waarop uw lichaam opneemt en verwerkt resveratrol-of zelfs over manieren waarop het kan uw lever beïnvloeden.

Plus, hij zei dat het belangrijk is om te onthouden dat de belangrijkste voedingsbron van resveratrol is rode wijn. Omdat de concentraties van de verbinding in wijn variëren sterk toenemende rode wijn consumptie resveratrol inname te verhogen kan op termijn leiden tot schade aan de lever en verslaving.

Omdat resveratrol supplementen kunnen ook variëren in kwaliteit, Barrett suggereert occasioneel gebruik van rode wijn-samen met een evenwichtige voeding met veel fruit en groenten-kon zijn een veilige manier om een aantal van de gezondheid resveratrol de voordelen te genieten.

Mijn aanbeveling zou zijn om een goede resveratrol supplement te nemen in plaats van de enorme hoeveelheden rode wijn nodig is om een therapeutisch effect te bereiken drinken.

 

Als je met resveratrol bezig bent , hier is een aantal belangrijke nieuws dat u moet weten over Onafhankelijke toetsing blijkt dat veel mensen konden GEEN voordelen voor de gezondheid worden om van hun resveratrol supplementen.
U hebt waarschijnlijk gehoord hoe resveratrol is goed voor je hart en kan vertragen veroudering. In feite, kunt u het nemen van een resveratrol supplement nu, of denken van het nemen van een. Zoals u wellicht weet, wordt resveratrol vaak bejubeld als het geheim achter de “Franse paradox”-het feit dat de Franse betere gezondheid van het hart te genieten, ondanks hun vetrijke diëten. En een aantal nieuwe studies tonen aan resveratrol kan nog meer doen voor uw gezondheid. Bijvoorbeeld, … Verhoogt je geheugen en intellect; Zorgt voor een gezonde cholesterol en triglyceriden; Bevordert een gezonde insuline gevoeligheid; Ondersteunt een gezonde bloeddruk en bloedsomloop; Ondersteunt gezonde gewrichten, en Bevordert gezondheid van het oog. Op de top van dit alles, nieuw onderzoek uit Harvard blijkt resveratrol kan onze levensduur gen te activeren en op een dag zelfs 20 jaar toe te voegen aan ons leven! Ondanks al deze geweldige voordelen voor de gezondheid, kunt u worden verrast om te horen wat ik heb mijn patiënten en lezers te vertellen … De resveratrol supplement dat je nu nemen zou kunnen doen NIETS voor je gezondheid! Dat klopt … je kan gooien van je zuurverdiende geld door het toilet op resveratrol supplementen die niet geven u een van de dramatische, gezondheid stimuleren van voordelen gezien in studies. Waarom? Omdat veel van deze supplementen zijn niet zo goed als ze eruit zien, zelfs enkele met opgemerkt artsen onderschrijven hen. Ze kunnen gek iedereen, zelfs de experts! En als je niet weet waar je op moet letten, kan je uiteindelijk het nemen van een supplement dat is praktisch waardeloos. De bedrijven die deze supplementen te maken hebben allerlei trucjes achter de hand van het feit dat hun producten te kort schieten verbergen. In sommige gevallen kunt u zelfs niet vertellen hoeveel Resveratrol hun supplementen bevatten door te kijken naar hun labels … of als zij van toepassing op alle! Laat me u een paar voorbeelden van de soorten stiekeme label “trucs” sommige supplement makers gebruiken om u te laten denken dat je iets wat je niet krijgt …

 

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen 2 met de tags . Bookmark de permalink.