Vaccin tegen baarmoederhalskanker te behandelen toont hoge belofte

Een nieuw type vaccin tegen baarmoederhalskanker door Inovio Pharmaceuticals heeft beginnede belofte als een potentiële behandeling voor pre-kwaadaardige veranderingen in de baarmoederhals getoond, zeiden onderzoekers van het bedrijf woensdag.
In plaats van preventie van infecties veroorzaakt door bepaalde stammen van het humaan papillomavirus of HPV, zoals het doel van Merck Gardasil en GlaxoSmithKline Cervarix vaccin is de Inovio vaccin ontworpen om het immuunsysteem te leiden naar cellen die de groei van kanker stimuleren bij vrouwen die al besmet doden .
Baarmoederhalskanker is de tweede meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen wereldwijd, waardoor 493.000 nieuwe gevallen en 274.000 doden per jaar. Ongeveer 10 tot 25 procent van de vrouwen bij wie matige tot ernstige precancereuze laesies in de cervix, zogenaamde cervicale intra-epitheliale neoplasie kunnen verwijderen op hun.
“Het was niet duidelijk waarom dat gebeurt”, zei Joseph Kim, chief executive van Inovio Pharmaceuticals, die de studie gefinancierd.
Maar veel van deze vrouwen meestal hoger immuunsysteem cellen bekend als T-cellen tegen twee HPV-specifieke kankerverwekkende genen genoemd oncogenen E6 en E7 zijn.
Het bedrijf uiteengezet om een vaccin van een patiënt het immuunsysteem trainen om grote hoeveelheden van deze cellen die specifiek kunnen richten en doden van deze oncogenen te maken te ontwikkelen.
“Dat is wat deze studie heeft laten zien,” zei Kim van het onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine.
Het team bestudeerde de effecten van drie injecties van het vaccin, genaamd VGX-3100, in 18 vrouwen van wie de kanker was al chirurgisch behandeld. Het vaccin krachtige T-cellen geproduceerd in 14 van de 18 vrouwen, die duurde twee jaar.
“Deze T-cellen waren niet alleen overvloedig in aantal;. Waren ze in staat om te doen wat ze zijn ontworpen om te doen Ze waren in staat om te zoeken naar en het doel cellen te doden,” zei Kim.
De studie vond geen ernstige bijwerkingen in een van de drie geteste doses. Lab tests toonden meer dan 90 procent van de vrouwen die reageerden ontwikkeld T-cellen die in staat waren om de beoogde cellen te doden, hetgeen suggereert dat het zou kunnen werken als een behandeling van kanker.
Maar omdat een operatie om abnormale cellen te verwijderen werkt goed bij vrouwen met voorstadia van kanker, de bar voor succes is hoog.
Een therapeutisch vaccin voor deze indicatie gemaakt door Frans bedrijf Transgene SA die voorheen werd erkend door Zwitserse drugmaker Roche Holding AG werd stopgezet eerder dit jaar omdat er niet genoeg vrouwen geprofiteerd.
Inovio het vaccin werkt ongeveer zoals gentherapie, dat deze inserts wat specifieke DNA in patiënten cellen, die een immuunrespons teweegbrengt.
In plaats van de conventionele methode van een uitgeholde virus genen sluipen cellen Inovio gebruikt een proces genaamd elektroporatie, die een korte elektrische puls levert samen met het vaccin cellen coax in hun deuren op het vaccin.
“Het reversibel opent en sluit celmembranen, die eveneens geladen waardoor om DNA in cellen, ‘Kim.
“Zodra het binnen is, begint het cellulaire machinerie gebruiken om churn out het vaccin.”
Inovio is nu het testen van de vaccins in een fase 2-proef van 150 vrouwen met niet eerder behandelde voorstadia van kanker, en de resultaten worden verwacht in het einde van 2013.
(Rapportage door Julie Steenhuysen; bewerken door Todd Eastham)

Een nieuw type vaccin tegen baarmoederhalskanker door Inovio Pharmaceuticals heeft beginnende belofte een potentiële behandeling voor pre-kwaadaardige veranderingen in de baarmoederhals getoond, zeiden onderzoekers van het bedrijf woensdag.

In plaats van preventie van infecties veroorzaakt door bepaalde stammen van het humaan papillomavirus of HPV, zoals het doel van Merck Gardasil en GlaxoSmithKline Cervarix vaccin is de Inovio vaccin ontworpen om het immuunsysteem te leiden naar cellen die de groei van kanker stimuleren bij vrouwen die al besmet doden .
Baarmoederhalskanker is de tweede meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen wereldwijd, waardoor 493.000 nieuwe gevallen en 274.000 doden per jaar. Ongeveer 10 tot 25 procent van de vrouwen bij wie matige tot ernstige precancereuze laesies in de cervix, zogenaamde cervicale intra-epitheliale neoplasie kunnen verwijderen op hun.
“Het was niet duidelijk waarom dat gebeurt”, zei Joseph Kim, chief executive van Inovio Pharmaceuticals, die de studie gefinancierd.
Maar veel van deze vrouwen meestal hoger immuunsysteem cellen bekend als T-cellen tegen twee HPV-specifieke kankerverwekkende genen genoemd oncogenen E6 en E7 zijn.
Het bedrijf uiteengezet om een vaccin van een patiënt het immuunsysteem trainen om grote hoeveelheden van deze cellen die specifiek kunnen richten en doden van deze oncogenen te maken te ontwikkelen.
“Dat is wat deze studie heeft laten zien,” zei Kim van het onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine.
Het team bestudeerde de effecten van drie injecties van het vaccin, genaamd VGX-3100, in 18 vrouwen van wie de kanker was al chirurgisch behandeld. Het vaccin krachtige T-cellen geproduceerd in 14 van de 18 vrouwen, die duurde twee jaar.
“Deze T-cellen waren niet alleen overvloedig in aantal;. Waren ze in staat om te doen wat ze zijn ontworpen om te doen Ze waren in staat om te zoeken naar en het doel cellen te doden,” zei Kim.
De studie vond geen ernstige bijwerkingen in een van de drie geteste doses. Lab tests toonden meer dan 90 procent van de vrouwen die reageerden ontwikkeld T-cellen die in staat waren om de beoogde cellen te doden, hetgeen suggereert dat het zou kunnen werken als een behandeling van kanker.
Maar omdat een operatie om abnormale cellen te verwijderen werkt goed bij vrouwen met voorstadia van kanker, de bar voor succes is hoog.
Een therapeutisch vaccin voor deze indicatie gemaakt door Frans bedrijf Transgene SA die voorheen werd erkend door Zwitserse drugmaker Roche Holding AG werd stopgezet eerder dit jaar omdat er niet genoeg vrouwen geprofiteerd.
Inovio het vaccin werkt ongeveer zoals gentherapie, dat deze inserts wat specifieke DNA in patiënten cellen, die een immuunrespons teweegbrengt.
In plaats van de conventionele methode van een uitgeholde virus genen sluipen cellen Inovio gebruikt een proces genaamd elektroporatie, die een korte elektrische puls levert samen met het vaccin cellen coax in hun deuren op het vaccin.
“Het reversibel opent en sluit celmembranen, die eveneens geladen waardoor om DNA in cellen, ‘Kim.
“Zodra het binnen is, begint het cellulaire machinerie gebruiken om churn out het vaccin.”
Inovio is nu het testen van de vaccins in een fase 2-proef van 150 vrouwen met niet eerder behandelde voorstadia van kanker, en de resultaten worden verwacht in het einde van 2013.
(Rapportage door Julie Steenhuysen; bewerken door Todd Eastham)

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Baarmoeder met de tags . Bookmark de permalink.