huidcrême

Een voorbeels is Aldara tegen basaalcelcarcinoom (een vorm van huidkanker): 75 % van de patiënten met basaalcelkanker die de huidcrême gebruikten, zagen huidlaesies – zonder operatie – verdwijnen. (Readers Digest december 2005, blz 113). Zie ook Crème kan druk op huidkankerpoli’s fors verminderen.

 

 

Overigens is het goed om te realiseren dat reguliere therapieën lang niet altijd genezen (zie Lynne McTaggart), en schadelijke bijwerkingen kunnen hebben, uw arts kan u hier over informeren.

The Health Wyze Report heeft in 2010 een film uitgebracht, The Cancer Report (transcript, youtube). De film toont kwalijke zaken in de kankerindustrie.

Veiligheid van medicijnen:

Hoe veilig zijn trouwens uw medicijnen in het algemeen eigenlijk op het gebied van bijwerkingen? De toelating van die medicijnen wordt beoordeeld door het CBG (het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen). Dit college beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico’s en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Nu zou je verwachten dat dit zeer objectief en minutieus geschiedt. Maar daar kan je de nodige vraagtekens bij zetten, aldus een TV-uitzending van KRO Brandpunt van 5 februari 2012.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.