78 succesvolle en natuurlijke alternatieve wereldwijd gebruikt in kankerbehandelingen.

“De wereld vrij van kanker eens en voor altijd.”

We werken nog aan de  beschrijving

De behandelingen en therapieën die  hieronder staan beschreven zijn voor algemene informatie en niet als medisch advies. Ook zijn ze geen aanbevelingen voor of tegen enige andere behandelingen of therapieën. Ze zijn gewoon de meest gebruikte ter wereld en worden hier aangeboden als een gratis openbare dienst. Sommige van deze therapieën gaan terug tot de jaren 1920 en blijven genegeerd door de reguliere geneeskunde in het voordeel van medicijnen, chirurgie en bestraling.  Anderen zijn nieuwer.

Wees voorbereid op veel nativiteit van de conventionele behandeling van kanker centra en conventionele artsen (MD oncologen) over de waarde van alternatieve therapieën. Houd er rekening mee dat, hoewel de artsen  uw belangen behartigen maar zij zijn ook aan regels gebonden , succesvolle natuurlijke, goedkope, niet-giftig, kanker therapieën zijn voor hen onbekend en vertegenwoordigen serieuze concurrentie aan alles wat ze voor staan. Dit is de menselijke natuur op het werk – de weg van de wereld.

Werk altijd met een gekwalificeerde zorgverlener bij het maken van beslissingen over behandelingen of de persoonlijke gezondheid omstandigheden.

 

Het is tijd dat deze succesvolle, weinig bekende, niet-toxische therapieën algemeen bekend is gemaakt worden voor patiënten en artsen . In feite zijn er veel meer dan hier getoond. Dit zijn de beste. Geen van hen wordt onderwezen in de conventionele medische scholen.

AHCC (ImmPower ™)

AHCC is een nieuwe hybride van verschillende soorten medicinale paddestoelen, die elk zijn gebruikt in de traditionele genezing in Azië voor eeuwen. Het resulterende product is een krachtige, single, gehybridiseerde paddestoel. Ontwikkeld in Japan en wordt gekweekt in een vloeibaar medium met rijstzemelen en enzymatisch gemodificeerd gemakkelijk worden opgenomen  door het lichaam. AHCC is een van de krachtigste ter wereld immuunsysteem versterkers. In het bijzonder ImmPower ™ zorgt voor het behoud piek natural killer cel functie, ondersteunt uitgebreide cytokine productie en bevordert een optimale T-cel en macrofaag activiteit. Meer dan 600 ziekenhuizen in Europa en Azië maken nu routinematig gebruik van AHCC bij kanker zorg.

Antineoplastons

Antineoplastons zijn peptide fracties uit menselijk bloed en urine. (Peptiden zijn korte keten aminozuren.) Ze zijn ontwikkeld door Stanislaw Burzynski, een Poolse biochemicus en MD, die naar de VS emigreerde in 1970 en werkte als onderzoeker en assistent-professor aan het Baylor College of Medicine tot 1977. Het was hier dat hij deze peptiden ontwikkeld, en formuleerde zijn theorie dat   ze belangrijke onderdelen van biochemische het lichaam zijn en  het  verdediging systeem dat reparaties van verkeerd geprogrammeerde cellen zijn  in plaats van ze te doden. Hij is van mening dat deze peptiden kunnen nuttig zijn tegen alle ziekten die worden veroorzaakt door verkeerde programmering, niet alleen kanker. Hij heeft niet de pretentie om kanker te genezen, maar vindt dat antineoplastons kunnen helpen bij behandelen. Studies op het federale niveau zijn nu aan de gang.

 

Abrikozenpitten

Dit is een controversiële therapie. Duizenden mensen wereldwijd voor de laatste 50 + jaar hebben  gebruik gemaakt van een belangrijk ingrediënt in abrikozenpitten, een vorm van organische cyanide in een kleine hoeveelheid , om kanker te bestrijden. Het officiële standpunt van de FDA is dat, om dit te doen in strijd is met hun uitspraken en daarom onderworpen aan vervolging. En inderdaad soms hebben ze wel mensen vervolgd voor de verkoop van abrikozenpitten! Het verhaal van Jason Vale is een voorbeeld. (Doe een internet zoek naar meer info) De waarde van de werkzame stof, de zogenaamde nitrilosiden daadwerkelijk is in diskrediet gebracht door de overheid en de belangrijkste producenten van geneesmiddelen voor decennia. Toch zijn veel mensen die hebben gewezen op deze therapie als verantwoordelijke voor het uiteindelijk wegwerken van hun kankers. Andere namen voor nitrilosiden zijn er in de loop der jaren zijn geweest Laetrile, Amygdaline en vitamine B-17. Dezelfde nitrilosiden zijn opgenomen in meer dan 1200 verschillende vruchten, noten, granen en grassen. Het spoor van organische cyanide kan effectief de  kankercellen vernietigen  in een  vroege  stadia van de ziekte. Een Mexicaanse ziekenhuis heeft meer dan 100.000 kankerpatiënten  in de afgelopen 35 jaar met behulp van nitriloside verbindingen voor 90% van deze mensen behandeld . Vreemd genoeg de Gov’t heeft geen probleem met de standaard vitamine B12, chemisch genoemd cyanocobalimin. Cyanide wordt gebruikt bij de verwerking van natuurlijke B12 voor gebruik in voedingsmiddelen en voedingssupplementen.

 

Anvirzel ®

Een nieuw wapen tegen kanker en aids uit Ozelle Pharmaceuticals – een kruidenextract dat is niet giftig is  en veroorzaakt geen bijwerkingen. Gesloten klinische studies laten zien dat het geneesmiddel vooral effectief is tegen prostaat-en borstkanker. De materialen van de vennootschappen die in het initiatief Anvirzel. zeggen dat Dr Ozel 494 kankerpatiënten die  met het extract werden behandeld , wat  resulteerde in een hoge mate van succes. Het bedrijf heeft georganiseerd fase I en II studies in Ierland, en stelt dat de proeven die de werkzaamheid van het extract bij kanker bevestigd. Ze zeggen dat de patiënten waren verbeterd bij de kwaliteit van hun leven als regressie van kanker, terwijl de rapportage geen noemenswaardige bijwerkingen aangaf. De beste resultaten werden behaald in de prostaat-, long-en hersentumoren. De Sarcomen toonde stabilisatie.

 

Arginine (1-arginine)

Arginine, een aminozuur van levensbelang, het  is gebleken dat zij consistent de groei remmen van tumoren. Uit onderzoek is gebleken dat het geven van arginine in vrij grote doses “heeft geleid tot vrijwel volledige remming van het kankerverwekkende proces.” In 1980, National Cancer Institute wetenschappers vonden dat injecties van arginine in tumor-dragende ratten consequent de groei van tumoren remt.  Hun verslagen verklaarde: “binnen twee weken, de omvang van de tumor werd beperkt tot 80 procent van de oorspronkelijke grootte. Tumor-dragende dieren vertoonden geen toxische effecten van het arginine.” Uit nog meer onderzoek is er nu te documenteren over de uitstekende resultaten die opgedaan zijn met het gebruik van arginine routinematig in de zorg voor de kankerpatiënt. Waarom deze eenvoudige, goedkope aanpak niet wordt gebruikt door elke conventionele behandeling in kanker centrums na al die jaren is een mysterie.

 

Artemisinine

Een Chinees kruid, zoete alsem (qinghao in het Chinees). In reageerbuis studies, borstkankercellijnen onderzoek resulteerde in een 28% vermindering van borstkankercellen alleen behandeld met artemisinine, en een verbazingwekkende 98% daling in de cellen van borstkanker binnen 16 uur die werden behandeld met artemisinine en een ijzeren-verbeterende molecule, transferrine . Deze behandelingen had geen significant effect op de normale mens in de moedermelk cellen. Dit onderzoek wees op de betrokkenheid van vrij ijzer in het toxische effect van artemisinine in de richting van kankercellen, terwijl ze in principe de gezonde cellen niet aantasten. (“Selectieve toxiciteit van dihydroartemisinine en holotransferrin in de richting van menselijke borstkankercellen,” Life Sciences “70 {2001) 49-56

 

Avemar

Deze goed gedocumenteerde kanker vechter is gebaseerd op het werk van de beroemde Hongaarse biochemicus Albert Szent-Gyorgyi, vooral bekend om zijn 1937 Nobelprijs voor de Fysiologie en Geneeskunde. Gemengd met water en dronk uit een glas, zijn onderzoeken gedaan naar deze milde smaak product dat is afgeleid van tarwekiemen trok de aandacht van kanker onderzoekers wereldwijd. Avemar is het onderwerp geweest van meer dan 100 gepubliceerde wetenschappelijke rapporten sinds 1996 met betrekking tot in vitro, in vivo en menselijk onderzoek met inbegrip van meer dan 30 peer-reviewed publicaties waaruit blijkt dat de effectiviteit tegen kanker. Publicaties over Avemar zijn beschikbaar in de database van PubMed, de US National Library of Medicine en het National Institute of Health (www.ncbi.nlm.nih.gov / pubmed). Beschikbaar op het internet, de biologische kanker bevechten en het immuunsysteem verbeteren van het mechanisme van dit product is bijna uniek in de therapeutische wereld. Avemar is vandaag een van de meest uitgebreid onderzochte producten van plantaardige oorsprong en heeft aangetoond dat bij gebruik als aanvulling behandeling, het de effecten van conventionele behandeling van kanker verbetert.

 

Beta glucanen, 1, 3, 6

Beta-glucanen zijn biologische verdediging modifiers (BDM) dat die voedingswaarde verbeteren, aan te passen en in evenwicht brengen van het immuunsysteem. Glucanen zijn onderzocht voor vele jaren, met name in het licht van hun vermogen om macrofagen immuuncellen te activeren en op hun beurt de T-cellen, NK-cellen en B-cellen, met inbegrip geselecteerde cytokinen en complement. De wetenschappelijke literatuur is omvangrijk de loop van vele decennia, met inbegrip van een aanzienlijke hoeveelheid octrooiliteratuur. Beta Glucan actie helpt voedingswaarde van het lichaam, vooral wanneer het immuunsysteem celpopulatie wordt verminderd of beperkt door een ziekte aandoening, of dergelijke behandelingen, zoals bestraling en chemotherapie.

 

Winde extract

Hoogmoleculaire extracten van zwaluwtong bleken de groei van kwaadaardige tumoren in muizen remmen. Extracten bezitten immuunsysteem stimuleren effecten zoals blijkt uit de tumor infiltratie van witte bloedcellen in dieren, plus verhoogde lymfocyten. Verder zijn ze remmende angiogenisis (de groei van kankercellen bloedvaten die ze voeden met vers bloed). De methode van extractie van de onderhavige zwaluwtong en boekweit extracten is zeer eenvoudig en een minimum van zuivering. De huidige winde en boekweit extracten hebben nut als lage toxiciteit, anti-kanker therapie voor mens en dier.

 

Bovine kraakbeen

Ondanks veel media-hype meer dan Haaienkraakbeen, is Bovine Kraakbeen  onderzocht ten aanzien van kanker zorg voor vele jaren. Harvard opgeleide arts John F. Prudden is te gebruiken om de menselijke behandeling van kanker sinds de vroege jaren 1970. Dr Prudden heeft een 31 patiënt case series waarin hij een aantal opmerkelijke remissies registreert in een grote verscheidenheid van hardnekkige maligniteiten waaronder pancreaskanker, gemetastaseerde borstkanker, en glioblastoma multiforme. Sommige van deze patiënten waaren  gevolgd voor meer dan vijf jaar op het moment dat de zaak-serie werd gepubliceerd in 1985. Volgens het National Cancer Institute, is Bovine Kraakbeen, een soort stevige, flexibele bindweefsel, onderzocht en aangetoond dat het “enkele waarde heeft” in de behandeling van kanker. Zoals aangegeven, hebben zij diverse bereidingen van het kraakbeen van haaien is onderzocht in het laboratorium en bij dieren die bekend zijn voor hun vermogen om kankercellen te doden, het stimuleren van het immuunsysteem, en blok vorming van nieuwe bloedvaten voeden kankercellen. Toch officiële openbare NCI positie blijft dat wetenschappelijk bewijs tot op heden niet heeft bewezen kraakbeen aan een effectieve behandeling voor kanker. Verschillende formele klinische proeven op mensen in NCI zijn nu aan de gang.

 

Budwig Flax Oil & Cottage Cheese dieet

Het lijnzaad (lijnzaad) olie dieet werd oorspronkelijk voorgesteld door Dr Johanna Budwig, een Duitse biochemicus en expert op het gebied vetten en oliën in 1951. Haar eenvoudige formule van twee eetlepels lijnzaadolie tot een kwart kopje magere kwark (of andere vergelijkbare voedingsmiddelen ) helpt de stofwisseling, versterkt het immuunsysteem, vermindert het cholesterolgehalte, en om redenen die niet duidelijk zijn, helpt het remmen van kanker-celgroei . Dit onwaarschijnlijk maar effectieve combinatie van producten is een van de meest populaire en succesvolle alternatieve kankertherapieën voor decennia. Dr Budwig heeft verschillende boeken over dit onderwerp geschreven.

Lijnzaad Olie bevat ook Omega3

 

Carctol ®

Een combinatie van natuurlijke kruiden ontwikkeld in India, Carctol is een goed onderzocht en getest behandeling van kanker. Het behandelt alle vormen van kanker zoals kanker van de slokdarm, oor-, neus-keel, hersenen, borst-, lymfoom, longen, bloed, nieren, baarmoederhals, maag, dikke darm / endeldarm, pancreas etc. aangetoond dat ze niet giftig en bijwerking vrij , is met succes gebruikt in India en delen van Europa reeds 25 jaar. Naast een succesvolle behandeling van kanker, neutraliseert ook giftige stoffen geproduceerd door chemotherapeutische medicijnen.

 

Carnivora (Venus Fly Trap extract)

Carnivora levert essentiële voedingsstoffen om het immuunsysteem waardoor het werkt  op een hoog rendement. Waardoor het werkt  op maximale efficiëntie. Bovendien boost het optreden van het immuunsysteem zelf om  vernietigen van  defecte of zogenaamde primitieve cellen van een grote verscheidenheid van pathogenen (virussen en bacteriën). Veel laboratorium studies wereldwijd hebben aangetoond dat de effectiviteit tegen kanker en aids. Sinds 1981 Er zijn  meer dan 2000 patiënten behandeld met Carnivora, onder wie president Ronald Reagan.

 

Cesium Chloride

Cesium chloride, is van het soort alkalische bestanddelen , werd gebruikt om de pH van het lichaam te verhogen als een alternatieve of aanvullende behandeling van kanker jaren. In de jaren 1930, dr. Otto Warburg van Duitsland won de Nobelprijs voor waaruit blijkt dat kanker gedijt in anaërobe (zonder zuurstof) of zuur, omstandigheden. Uit onderzoek van Keith Brewer, PhD en H.E. Sartori heeft aangetoond dat het verhogen van de pH, of het zuurstofgehalte van een kankercel, tot 8,0 een dodelijke omgeving creëert  en al snel sterft en wordt afgestoten door het lichaam. Tegenwoordig cesium chloride wordt gewoonlijk gebruikt in combinatie met kalium.

 

Chelatietherapie

Kwik, nikkel, lood en aluminium zijn allemaal als zware (giftige) metalen. Ze kunnen komen in ons lichaam uit vele bronnen, waaronder auto-uitlaat, cosmetica, verf, koffiemelk, zuigelingenvoeding, baby poeder, gebleekte witte bloem, farmaceutische medicijnen, antacida, tandpasta, en aspirine. Zware metalen kunnen  de natuurlijke ontgifting processen blokkeren.  Dit kan leiden tot vermoeidheid, voedingstekorten, en tal van andere gezondheids-gerelateerde klachten. Chelatietherapie veilig en effectief verwijdert zware metalen uit de cellen van het lichaam en weefsels. Het woord “chelatie” komt van het Griekse werk chele, wat klauw betekent. Chelatie therapie kan oraal (pillen) of door middel van injectie worden toegediend. De therapie kan behulpzaam zijn bij het verbeteren van de bloedsomloop en kan een deel zijn  van het gepersonaliseerde behandelplan voor patiënten met verschillende voorwaarden.

 

Coley’s Toxines

Verbazingwekkend, in 1888 Dr William B. Coley (1862-1936), Harvard Medical School afgestudeerd, eminente New York City chirurg en kanker onderzoeker, struikelde over een van de meest intrigerende bevindingen ooit gemaakt in het kankeronderzoek. Kanker kan niet overleven in een omgeving van temperatuur meer dan 42 C (107.6 F). Zijn ontdekking werd voor het eerst getolereerd, dan belachelijk gemaakt, en uiteindelijk onderdrukt. In de afgelopen jaren zijn een aantal nieuwe belangstelling voor zijn ontdekking is gekomen bij onderzoekers. Dr Coley, bedachte methodes om veilig een koorts bij kankerpatiënten op te wekken met een groot succes. Helaas, zelfs na 100 jaar dat men dit weet, is er geen spoor van zijn eenvoudige warmte therapie in de conventionele medische kringen vandaag. In sommige prive klinieken wordt het wel  gebruikt.

 

Geconjugeerd linolzuur of CLA

Vlees en zuivelproducten bevatten wel een opmerkelijke kanker bestrijder  in  voedingsstoffen genoemd geconjugeerd linolzuur of CLA (Tonalin). Echter, een gestage daling van de hoeveelheid CLA geleverd in de  voeding door middel van vlees en zuivelproducten in de  afgelopen 50 jaar jaar kan worden toegeschreven aan de moderne landbouwmethoden. Het vlees van gras gevoede koeien bevat tot vier keer zoveel CLA als koeien worden vetgemest in diervoeders percelen. De huidige zuivelproducten hebben slechts ongeveer een derde van het CLA gehalte die  ze vroeger hadden voor 1960. CLA stimuleert het immuunsysteem, remt de groei van kanker, verbetert de gevoeligheid voor insuline ( als diabetes), verbetert lipideniveaus, verbetert de vetvrije massa om vet verhoudingen, en heeft geen bekende praktische toxiciteit. Van  Biologische zuivelproducten kan worden verwacht dat meer CLA hebben omdat er een certificatie-eis is om voldoende weiland ter beschikking van de dierenmoet zijn . CLA kan worden geleverd in grote gecontroleerde hoeveelheden  en als supplementen. Hoewel de CLA  kan lijken om zomaar een gewichtsverlies supplement te zijn, zijn anti-kanker eigenschappen blijken waar te zijn en mag niet over het hoofd worden gezien. Typische doses 0,75 gram tot 4 gram per dag.

 

Curcumine (Geelwortel)

Curcumine (diferuloyl methaan) is de actieve stof in het kruid Tumeric. Curcumin heeft sterke onomkeerbare anti-proliferatieve effecten tegen verschillende cellijnen in vitro (in reageerbuis). Verder toont deze verbinding  in dieren en in voorafgaande Fase I studies bij mensen geen nadelige efecten. In feite, hebben wetenschappers ontdekt, zelfs kerriepoeder (kurkuma is een van de belangrijkste ingrediënt in curry) helpt stoppen met de verspreiding van borstkanker. Texas gevestigde onderzoekers ontdekten dat curcumine de verspreiding van borstkanker remt in de longen en verbetert de effectiviteit van de huidige middelen. Bharat Aggarwal, professor in de medicijnen tegen kanker aan de Texas University, zei: “We zijn enthousiast over de onderzoeksresultaten en de mogelijke gevolgen voor het nemen van de bevindingen in de kliniek in de komende jaren.” Er zijn tal van artikelen geschreven over de effectiviteit van dit opmerkelijke kruid in de behandeling van kanker. Curcumine wordt aangenomen dat het direct bij  kankercellen apoptosis (cel zelfmoord)opwekt. Men dient de geelwortel wel met een accumulator te gebruiken zo als b.v. Omega3 of (zwarte peper extract) en de curcumine dient ook in een extract form te zijn om werkzaam te kunnen wezen. Zij is verkrijgbaar in combinatie met omega3 of zwartepeper extrakt in de form van capsules.

 

d-glucarate

Ontdekt door onderzoekers van het MD Anderson Cancer Center in Texas, hebben d-glucarates is aangetoond dat long-, huid-, lever-, borst-en darmkanker te verlagen is met 60 procent of meer (Walaszek, 1990). Bovendien is gebleken een inhibitor effect op kanker van de blaas en de prostaat. In de borst, heeft D-glucarate is te zien geweest dat  in meer dan 20 experimentele dierproeven en in vitro studies significant  kanker remt. Het primaire werkingsmechanisme van D-glucarate is door haar vermogen om ontgifting van zowel de chemische carcinogenen uit de omgeving en oestrogene tumor promotors geproduceerd door het lichaam te verbeteren. Vrouwen die op een hoger risico op borstkanker hebben een lagere detoxificatie capaciteit voor kankerverwekkende stoffen en oestrogenen. Evenzo is D-glucarate gebleken het  voorkomen van  inductie van prostaatkanker bij mannen. Niet-recept calcium d-glucarate tabletten zijn direct beschikbaar.

 

Di-Indool methaan

Di-indool Methaan is de directe metaboliet van I3C (Indole-3-carbinol) en twee keer zo sterk. Dit natuurlijk voorkomende uittreksel van de kool (kruisbloemigen) familie groenten is effectief gebleken in studies over de hele wereld tegen hormonale gerelateerde kankers. Het is mechanisme is het verminderen van hoge oestrogeen niveau bij zowel mannen als vrouwen, een kwestie die meestal leidt tot kanker of andere ziektes die vaak in verband gebracht met veroudering. Inbegrepen zijn prostaat-en vaatziekten, borst-en baarmoeder kanker, en gewichtstoename. In aanvulling op de voeding met DIM en het eten van kruisbloemige groenten verhoogt het specifieke aërobe metabolisme voor oestrogeen, het vermenigvuldigen van de kans op zogenaamde slechte oestrogeen te worden opgesplitst in gunstige of goede oestrogeen metabolieten. Deze goede oestrogeen metabolieten zijn bekend als de 2-hydroxy oestrogenen.

 

DMSO

Dimethyl sulfoxide (DMSO) een breed scala aan therapeutische toepassingen. De meeste artsen zijn zich niet bewust van de waarde ervan in weerwil van meer dan 3000 studies over meer dan 500.000 patiënten (vanaf 1991!). DMSO bindt met water en verandert de structuur van het water in de cel, waardoor het de genezing van cellulaire schade bevorderd. Het  verhoogt ook de doorlaatbaarheid van de celmembraan, waardoor een doorspoeling van toxine van de binnenkant van de cel. DMSO verbetert ook het immuunsysteem, vermindert allergische reacties, verhoogt de immuniteit voor infecties, verbiedt de groei van kanker, en vermindert de potentie van toxines. DMSO passeert de bloed-hersenbarrière, en is een uitstekend middel om het vervoer van andere stoffen die het hele  lichaam helpen. Bij gebruik in hoeveelheid kan het echter een uitgeblazen lucht produceren aan het lichaam. Het blijft genegeerd worden  jaar na jaar door in de conventionele geneeskunde.

 

Ellaginezuur  (Ellagic Acid)

De Hollings Kanker Instituut aan de Universiteit van South Carolina heeft in een dubbelblind onderzoek op een groep van 500 patiënten met baarmoederhalskanker en die alle  enthousiast betrokken in de studie. Uit al jaren lopende studies blijkt dat een natuurlijk product met de naam Ellaginezuur is de zogenaamde G-arrestatie waardoor binnen 48 uur (remmen en stoppen van de mitose-kanker celdeling), en apoptose (celdood) binnen 72 uur, voor borst-, pancreas, slokdarm-, huid-, darm-en prostaatkanker cellen. Ellaginezuur is  klinische getest op gekweekte menselijke cellen  en laten ook  zien dat het de vernietiging van het p53-gen door kankercellen verhindert. Aanvullende studies suggereren dat een van de mechanismen waarmee Ellaginezuur remt de mutagenese en carcinogenese  door de vorming van adducten met DNA,  het  maskeren van bindingsplaatsen voor kankercellen als of zij bezet zijn met mutagen of carcinogenic substance . Ellagzuur vindt je  in verschillende voedingsmiddelen. Het is vooral effectief voor mensen met een genetische aanleg voor kanker.

 

Epican Forte ®

Speciale hier te vermelden. Epican Forte ™, ontwikkeld door de Duitse arts dr. Mathias Rath, een van de meest succesvolle van deze wereld MD’s, maakt gebruik van vier primaire nutriënten die samen synergetisch werken om een bepaald type enzymatische activiteit in verband met kankercellen te remmen. Het versterkt ook het bindweefsel die bijdragen aan de normale celgroei. Deze voedingsstoffen zijn vitamine C, Lysine, Proline, en high-potentie gestandaardiseerd groene thee extract met 80% polyfenolen. Kankercellen produceren bepaalde enzymen die tijdelijk het bindweefsel  verteren  waardoor deze cellen zich vrij kunnen  bewegen door het lichaam. Dit speciale enzymatische proces kan worden geremd, zodat grote beweeglijkheid van kwaadaardige cellen en hun groei wordt voorkomen.

 

Essiac thee

Een van de oudste en meest gewaardeerde van alle alternatieve behandelingen van kanker. Samengesteld uit Burdock, Indiase Rabarber, Sheep Sorrel, Slippery Elm, en af en toe andere ingrediënten afhankelijk van de fabrikant. Merk op dat sommige bedrijven zijn geel dok kruid of krullend dock kruid  en vervangen daarmee de schapen zuring. Dit is niet aanvaardbaar. Essiac werd gebruikt door een Canadese verpleegkundige, Rene Caisse (Essiac is haar naam achterstevoren gespeld) om succesvol te behandelen duizenden kankerpatiënten vanaf de jaren 1920. Beweren de formule werd gegeven aan haar door de Canadese Ojibway Indianen, werkte ze onvermoeibaar met kankerpatiënten voor tientallen jaren zonder ze ooit maar cent te vragen . Haar reputatie groeide samen met haar succes tot grote ongenoegen van de Canadese medische professie, en ze hadden haar vele malen opgepakt en gevangen gezet  voor “het beoefenen van de geneeskunde zonder vergunning”. Op haar begrafenis in 1978 op de leeftijd van 90, werdt bezocht door honderden ex-kankerpatiënten die haar de laatste eer geschonken voor het redden van hun leven.

De Chinese regering heeft  Essiac getest  op honderden patiënten met kanker, en nu geeft het als een effectief ‘medicijn’, zoals zij bedingen, om kanker te genezen. De Chinezen krijgen hun kruiden uit de Canadese bronnen waar de beste thee wordt gebrouwen, gebotteld en verkocht over de hele wereld. Zie www.AllensClub.com. Allen heeft Essiac Tea heeft vele jaren bestudeerd, en verkoopt een definitieve boek over het onderwerp de naam “Essiac Essentials – De Opmerkelijke Herbal Cancer Fighter” van Sheila Sneeuw en Mali Klein. Sheila Sneeuw was een goede vriend van Rene Caisse. Cessiac, de Chinneze versie die bij voorkeur gespeld wordt met een C, en Yuccalive, een andere krachtige kruiden-mix, zijn beschikbaar voor de VS en Canada van MPS International Marketing, Inc, gevestigd in British Columbia.

 

 

Far  Infrarood therapie

Net als Coley’s Toxines en het succes van Dr Josef Issels (zie zowel boven), verre infrarood warmte daadwerkelijk helpt kankercellen doden, verhoogt de effectiviteit van chemotherapie en vermindert de bijwerkingen van giftige conventionele behandelingen. In deze benadering hitte van Far Infrared energie verhoogt kunstmatig de temperatuur van het hele lichaam of specifieke lichaamsdeel. Far infrarood warmte-energie dringt diep door vier tot vijf centimeter in de huid, het lichaam van de grootste ontgiftende orgaan. De moleculaire vibraties “schudden” van de weefsels en versnellen metabole uitwisseling tussen de cellen. Tegelijkertijd het verhoogt de regeneratieve vermogen lichaam en vermindert de pijn bij toenemende circulatie. Vancouver natuurgeneeskundige arts Jim Chan, die al ongeveer 5.000 patiënten behandelde met kanker, legt uit dat verre infrarood therapie de mogelijkheid om te ” de beschermende ringen te breken  rond schadelijke moleculen” in het lichaam, zodat ze niet meer kankerverwekkend is. Het verzwakt ook de banden tussen toxines en menselijke weefsels, de zo opgeslagen giftige stoffen kunnen sneller uit het systeem gespoeld worden en in grotere hoeveelheden door  via zweten de huid, en via de lever en de darmen.

 

Flavonoïden

Het  volgende kwam van een 30 maart 2000 CNN nieuwsbericht. Geschreven door Miriam Falco: (CNN) – Een recente studie toont aan dat flavonoïden, biologische verbindingen te vinden in meer dan 4.000 groenten en fruit, lijken de groei van menselijke kankercellen in het laboratorium testen te remmen. De voorlopige bevindingen werden gepresenteerd door de KGK synergie Inc  op de nationale bijeenkomst van de American Chemical Society in San Francisco. Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Landbouw, en gericht op de 22 flavonoïden die van nature in sinaasappel en mandarijn sap zitten. Dr Naila Guthrie, Voorzitter van de Onderzoeksraad , zei dat de resultaten zijn “zeer bemoedigend” dat deze verbindingen  effectief kunnen zijn tegen longkanker, prostaatkanker en melanoom cellen. De studie vond ook dat synthetisch geproduceerd flavonoïden effectief de groei van de dikke darm kankercellen remt. Uit eerder onderzoek uitgevoerd door Guthrie is aangegeven dat onderdelen gevonden in citrus sappen is aangetoond dat de groei van menselijke borstkankercellen in het laboratorium testen te verminderen.

 

Fucoidan >  U-Fucoidan

Al jaren, staan  wetenschappers en onderzoekers voor een raadsel waarom de mensen in Okinawa, Japan welke vorm ook  van kanker zelden krijgen. Niet alleen dat, ze hebben ’s werelds hoogste percentage van de mensen van b oven de 100jaar. Tot dat een lange keten koolhydraten, genaamd fucoidan, werd ontdekt in een zeewier delicatesse Okinawanen houden  van  Kombu. Het blijkt te beschikken over een verbazingwekkende reeks eigenschappen voor de  gezondheid te produceren , waaronder het feit dat het  dodelijk is voor de meeste vormen van kanker cellen. Fucoidan wordt soms aangeduid als U-fucoidan. Vandaag zijn er meer dan 600 wetenschappelijke studies in de US National Library of Medicine databank met betrekking tot het medisch gebruik van deze geweldige stof.

 

GEIPE therapie

Voor het eerst gemeld in 1959 in het tijdschrift Science, Geipe is een zachte vorm van DC elektrotherapie (algemeen 2,4 milliampère op minder dan 3 volt) toegediend voor slechts een paar dagen. De huidige experimentele gegevens wijzen erop dat deze nieuwe therapie het meest geschikt is voor de behandeling van solide vormen van kanker (tumoren), zoals blaas-, bot, hersenen, borst-, baarmoederhals-, colon-, slokdarm-, nier-, lever-, long-, eierstok-, alvleesklier-, prostaat-, rectaal, huid, maag, testikels, keel en baarmoeder. Geipe therapie deactiveert de ribonucleotidereductase enzym die kankercellen gebruiken voor hun ongecontroleerde groei. In een perfecte wereld, is dit de ideale vorm van kanker de therapie, omdat het eenvoudig is te contoleren, zo goed als gratis en snel effectief. Als zodanig is dit fenomeen tegen gewerkt – is er weinig winst te maken en iedereen kan het  uitvoeren. Dus het blijft het genegeerd  door de conventionele medische wereld.

 

Gerson’s Dieet

Een strenge maar effectieve voeding aanpak voor de bestrijding van ziekten. Max Gerson (1881-1958) werd een arts in Duitsland in 1907. Hij ontwikkelde zijn dieet en ontgiftings  behandelingen voor kanker via een omweg. Hij aanvankelijk begon te experimenteren met een dieet om zijn eigen terugkerende migraine te behandelen, en het werkte. Gerson begon andere patiënten met de huid tuberculose en andere chronische ziekten zoals artritis, hart-en vaatziekten, chronische sinusitis, zweren, colitis, hoge bloeddruk, en psoriasis te behandelen. In 1928, een vrouw met kanker kwam bij Gerson en vroeg hem om haar te behandelen. Tot die tijd had Gerson  nog geen  kanker patiënten behandeld en wist weinig over kanker. De vrouw stond erop en Gerson droeg haar  zijn dieet regimeop. Haar kanker reageerde goed. Andere kankerpatiënten kwamen naar  Gerson voor behandelingen, een aantal ervaren tumor reductie en / of kanker retardatie tot 1933 toen Gerson  uit Duitsland moest vluchten  voor  Hitler. Omdat hij had opgemerkt dat een gestoorde leverfunctie altijd het uiterlijk van kanker vooraf  ging, hij geloofde dat de sleutel tot herstel was door een goede functie van de lever te herstellen. Dit werd gedaan door middel van ontgifting. Gerson ook veronderstelde dat het  belangrijk is om  een goede balans van natrium / kalium te herstellen en de zuurstof aan de cellen.

 

 

Germanium

Een veelzijdige, heilzaam mineraal dat in hoge concentratie in veel medicinale planten zit. Germanium is een is een zuurstof-katalysator, antioxidant, elektrostimulant en immuunsysteem versterker. Zwaar onderzocht in zowel de Verenigde Staten en Europa, Germanium is in staat de het immuunsysteem te versterken,  de  verrijken van de zuurstof levert en te ontdoen van giftige stoffen. De behandeling van kanker  dat bij de menselijke patiënten ouder dan bijna twee decennia is opgetreden in parallel met de zorgvuldige wetenschappelijke studies bij dieren, de vaststelling van zijn anti-kanker werking en resulteert in een schat aan documentatie van de menselijke kant, maar ook laboratoriumgegevens. Het samenstellen van de kanker onderzoeken van de drie organische Germanium verbindingen, Ge-132, Sanumgerman en Spirogermanium, op cellulair niveau, dat het bewijs voor anti-kanker eigenschappen organische Germanium solide is  en reproduceerbaar . En, gelukkig, het is goedkoop.

 

Graviola (zie ook N-Tense)

Bijna 25 jaar geleden werd ontdekt dat het blad van de Peruaanse Graviola boom natuurlijke verbindingen met uitzonderlijke cytotoxische activiteit, zoals voorzien. Met andere woorden, ze een sterke mogelijkheid om abnormale celdeling te voorkomen. In de vroege jaren 1990, uitgebreid onafhankelijk onderzoek – inclusief onderzoek door een van de belangrijkste hedendaagse farmaceutische bedrijven en door het National Cancer Institute – bevestigt dat de boom de chemische uittreksels aan te vallen en kankercellen te vernietigen met dodelijke precisie. Hoewel nog niet getest in grote schaal bij menselijke proeven, is Graviola onderzocht bij meer dan 20 laboratoriumtests sinds de jaren 1970, waar het al is aangetoond dat het effectief is gericht kwaadaardige cellen  dood  in 12 verschillende soorten kanker, waaronder darm-, borst-, prostaat-, long- , en pancreaskanker. Verder is aangetoond dat 10.000 keer sterker is in het doden van dikke darm kanker cellen dan Adriamycine, een veel gebruikte chemotherapeuticum. Het vertoont de mogelijkheid om selectief te jagen en het  doden van  kankercellen zonder nadelige gevolgen voor gezonde cellen,  in grote tegenstelling tot chemotherapie. Vandaag is het algemeen beschikbaar op het internet in pil-of vloeibare vorm.

 

Groene thee

Opwindende onderzoeken zijn gepubliceerd over groene thee en zijn anti-kanker eigenschappen. Een recente studie uit Japan toont aan dat groene thee veel  verder  gaat dan haar rol als een bekende antioxidant. Als het onderzoek wordt bevestigd, zal de oude drank vierkant in het midden drijven  van de 21e eeuws wetenschap. Een van de factoren die kankercellen onderscheidt van normale cellen die ze telomerase, een enzym dat telomeren aan de uiteinden van DNA blijft hebben. De meeste normale cellen hebben geen telomerase om hun telomeren te behouden. Elke keer als een normale cel zich deelt, telomeren  zijn  dan verdwenen . Als alle telomeren op zijn, sterft de cel. Kankercellen heeft  het vermogen om hun telomeren te behoudenen dat kan het geheim van hun onsterfelijkheid zijn. Bijgevolg, het remmen van telomerase en de  veroorzaker  van kankercellen ‘telomeren in te korten is uitgegroeid tot een focus van de behandeling van kanker. De eerste natuurlijke telomerase remmer is ontdekt: groene thee. Japanse onderzoekers zijn erin geslaagd aan te tonen dat groene thee extract (ECGC) telomerase van kankercellen remt in twee verschillende soorten kanker in de reageerbuis: leukemie en de solide tumor type. Binnen een maand van de behandeling, een deel van de kankercellen begon te sterven. Binnen drie maanden, de meeste waren dood. Het experiment werd een aantal malen herhaald met hetzelfde resultaat. Vreemd genoeg is dat de telomeren van normale cellen onaangetast bleven. Extracten van groene thee in de vorm van pillen zijn nu beschikbaar.

 

Haelan 951 ®

Haelan 951 is een veelbelovende en populaire voedings-gebaseerde anti-kanker middel gemaakt van gefermenteerde sojabonen vloeibaar extract. Het scala aan voordelen zijn onder andere het blokkeren van kanker-cel bloedvoorziening, enzymatische activiteit, tumor-reductie, en het stimuleren van het immuunsysteem. Ook is gevonden om de neveneffecten van toxische conventionele behandelingen verlichten. In een artikel in het tijdschrift van de National Cancer Institute, onderzoekers van de University of Southern California in Los Angeles zeggen dierproeven hebben aangetoond dat genisteïne, gevonden in soja-gebaseerde producten, zoals deze,dat het maken van cellen van het stress-eiwitten geproduceerd door kankercellen stopt. Die eiwitten helpen kankercellen overleven en het aanvallen van het immuunsysteem van het lichaam en de anti-kanker therapieën, zeggen de onderzoekers.

 

Hansi therapie

Hansi is een algemene term Argentijnse botanicus Juan Hirschmann gaf aan zijn familie homeopathische gebaseerde  behandelingen voor een breed scala aan ziekten, waaronder kanker, aids, chronisch vermoeidheidssyndroom, artritis, astma, en hepatitis. Vroege experimenten in de jaren 1970 leide tot succesvolle behandelingen voor dierlijke vormen van kanker. In juli van 1990, opende hij zijn eerste kliniek in Buenos Aires en begon de behandeling van kanker bij de mens patiënten met Hansi. Hirschmann en zijn team van artsen hebben nu  bijna 100.000 Argentijnen behandeld in drie Buenos Aires klinieken, en ze geven aan dat Hansi heeft positieve resultaten heeft opgeleverd met elke vorm van kanker behandeling. Hoewel de medische gegevens van Argentinië  grotendeels is ontleend aan retrospectieve chart reviews en getuigenissen, het is enorm, meer dan genoeg om serieuze aandacht te rechtvaardigen. Hansi International, Ltd, is een Bahamaanse bedrijf met productie en wereldwijde distributie rechten voor alle van Juan Hirschmann’s homeopathische middelen. Het behoudt zijn productiefaciliteit in Freeport, Grand Bahama’s, en importeert het product onder eigen gebruik vrijstelling van de FDA regel. Hansi International, Ltd heeft een relatief laag profiel gehouden, terwijl deze de vereiste studies  voltooide.

 

Hoxsey therapie

Al meer dan dertig jaar, Harry Hoxsey (1901-1974), een autodidact genezer, genas vele kankerpatiënten met behulp van een kruidenmiddel naar verluidt onderzocht door zijn overgrootvader. Door de jaren 1950, de Hoxsey Cancer Clinic in Dallas was ’s werelds grootste particuliere Cancer Center, met vestigingen in zeventien landen. Geboren in Illinois, deze beoefenaar van kruiden volksgeneeskunde werd geconfronteerd aflatende oppositie en intimidatie van een vijandige medische instelling. Toch twee federale rechtbanken bevestigde de therapeutische waarde van de interne tonic Hoxsey’s. Zelfs zijn aartsvijanden, de American Medical Association en de Food and Drug Administration, heeft toegegeven dat zijn behandeling  sommige vormen van kanker kunnen   genezen. Een Dallas rechter oordeelde de federale rechtbank dat Hoxsey,  de therapie was “vergelijkbaar met een operatie, radium, en x-ray” in effectiviteit ervan, zonder de verwoestende bijwerkingen van deze behandelingen. Maar in de jaren 1950, aan het uiteinde van het McCarthy-tijdperk, werden Hoxsey’s klinieken stilgelegd. De AMA, NCI, en FDA georganiseerd om Hoxsey methoden te onderdrukken op basis van een 1953 federaal rapport aan het Congres en Hoxsey’s Dallas kliniek moest haar deuren sluiten in 1960. Drie jaar later, op verzoek van Hoxsey’s, Mildred Nelson, RN, zijn  hoofd verpleegkundige (voor zeer lange tijd), verhuisde het bedrijf naar Tijuana, Mexico.

 

Hulda Clark’s therapieën

Al decennia lang is Hulda Clark is een zeer omstreden genezer. Hoewel veel mensen wereldwijd haar als visionaire uitvinder aanbevelen als, therapeut en humanitair, net als veele haar aanvallen als een kwakzalver. Parasite verwijdering in het lichaam is een hoeksteen van haar benadering van bijna alle ziekten. Patiënten screening voor verschillende aandoeningen gebruikte frequentie testinrichting die ze uitgevonden genoemd Syncrometer. Dit kort berichtje een vermelding van haar lange geschiedenis van het medisch onderzoek en behandeling van de patiënt kan niet weergeven wat haar waarde is in het medisch onderzoek. Haar fundementeel boek over kanker, die duizende malen is verkocht, heet “The Cure for All Cancers(De  kuur  voor alle  kankers)”.

 

Hydrazine sulfaat

Dit is een gebruikelijke industriële stof die eerst de behandeling van kanker in de jaren 1970 voorstelt Joseph Gold, MD, de Syracuse Cancer Research Institute. Het gebruik is gebaseerd op het feit dat een kankercel is herkend en wordt afgeleid van energie uit gegiste  suiker in plaats van door verbranding van zuurstof, evenals bij normale cellen. Gold redeneerde dat hydrazine sulfaat  de lever in staat is om suiker te  leveren aan de tumor en op die manier, de groei te remmen  en  van tumoren te remmen. De voorstanders van hydrazine sulfaat beweren dat het ook nuttig is bij de bestrijding van cachexie, de extreme gewichtsverlies die vaak wordt geassocieerd met de terminale fase van kanker. Meer info is op de website van Syracuse Cancer Research Institute op http://scri.ngen.com/articles_scri.html

 

Onderkoeling therapie –  Hyperthermie

Een behandeling waarbij lichaamsweefsels kort worden blootgesteld aan iets hogere temperaturen die kankercellen doodt. Het wordt soms gebruikt met conventionele therapieën om kankercellen gevoeliger voor de effecten van straling en bepaalde geneesmiddelen tegen kanker. Lokale hyperthermie (verhitting van een zeer klein gebied, zoals een tumor) is een vaste kanker methode met een eenvoudig basisprincipe Als temperatuurverhoging tot 106 ° F (42c)kan worden verkregen gedurende een uur in een tumor, de kankercellen word dan vernietigd terwijl omringende normale cellen  onaangetast blijven. Het gebied kan uitwendig worden verhit met hoge frequentie gericht op een tumor van een inrichting buiten het lichaam. Ultrasound is gemakkelijker te richten  dan andere energiebronnen modaliteiten en kan worden toegepast op tumoren op de huid 8 cm tot (ongeveer 3 inch) in het lichaam. Het gehele lichaam verwarmen  wordt gebruikt om uitgezaaide kanker die is uitgezaaid door het hele lichaam te behandelen. Het kan worden bereikt met behulp van warm-water dekens, hete wax, inductieve spoelen vergelijkbaar met de elektrische dekens, of thermische kamers vergelijkbaar met grote incubators. Al tientallen jaren, was het een zeer populaire behandeling in Duitsland en Japan  het leverden zeer goede resultaten op.

 

Immunotherapie

Dit is een algemene term die verwijst naar de vele manieren en middelen die er zijn vandaag de dag om het immuunsysteem te stimuleren. Met andere woorden, behandelingen die het stimuleren of te herstellen van het vermogen van het immuunsysteem om  kanker, infecties en andere ziekten te bestrijden. Immunotherapie wordt ook gebruikt om bepaalde neveneffecten te verminderen die worden veroorzaakt door gebruikelijke behandeling van kanker. Ook wel biologische therapie, biotherapie, of biologische respons modifier (BRM) therapie. In het algemeen is het immuunsysteem  in het principe de ziekte bestrijdende mechanisme van het lichaam en daar de voorkeur aan tegeven. De meeste chemotherapeutische geneesmiddelen ernstige schade zal toebrengen aan de kracht van het immuunsysteem.

 

Immunocal ®

Immunocal wordt geproduceerd en gedistribueerd door Immunotec Research Ltd, gevestigd in Canada. Het is een gepatenteerd 100% natuurlijk voedingssupplement, zonder recept verkrijgbaar. Het is bewezen veilig, zonder bekende negatieve bijwerkingen of toxiciteit. In experimenteel onderzoek en klinische studies is aangetoond Immunocal positieve resultaten in de behandeling van ernstige ziekten zoals aids, kanker en hepatitis, en tegen hoogwaardige bacteriële infecties. Immunotec is octrooien verleend  in Australië, de VS en Canada. Immunocal biedt ook een krachtige middel dat het verouderingsproces vertraagt toe te schrijven aan schade door vrije radicalen. Gecontroleerde studies bij proefdieren gevoed met Immunocal blijkt een toename van de levensduur van 30% -60% dit is voornamelijk toegeschreven aan verhoogde weerstand tegen ziekten.

Immunocal is het resultaat van 18 jaar onderzoek aan de McGill University. Klinische studies in Noord-Amerika en Japan werden uitgevoerd.

 

Indole 3 Carbinol (Zie ook Di-indool methaan)

I3C, zoals het vaak wordt genoemd, is getest en gedocumenteerd bij de mens en de resultaten zijn zeer veelbelovend. Indol-3-carbinol verminderd of stopt de vorming van precancereuze letsels (papillomen) in 12 van de 18 mensen met terugkerende luchtwegen papillomen. Daarnaast is in een kleine dubbelblinde studie, suppletie met 200 of 400 mg van indool-3-carbinol per dag gedurende 12 weken in een vroeg stadium baarmoederhalskanker in 8 van 17 vrouwen omgekeerd. Voorlopige studies hebben ook aangetoond indool-3-carbinol  de omzetting van oestrogeen aanzienlijk  is gestegen van kanker-producerende vormen tot niet-toxische afbraakproducten. Indol-3-carbinol is te vinden in de hoogste concentraties in broccoli, maar wordt ook gevonden in andere kruisbloemige groenten, zoals bloemkool, kool en boerenkool. Deze behandeling kan worden aanbevolen voor  met hormonale gerelateerde kankers. Opmerking: Di-indool methaan als een sterkere metaboliet van I3C.

 

 

IPT (Insuline Versterkte Therapie)

Speciale opmerking : Hoewel dit gaat over alternatieve kankertherapieën, niet conventioneel, is er een weinig bekende methode voor het toedienen van conventionele chemokuren die drastisch  hun toxische gevaren verminderd  terwijl het effectiviteit verhoogd. Toch blijft het genegeerd binnen de conventionele medische systeem … behalve in Europa. IPT is een niet-diabetische gebruik van het hormoon insuline. Behandeling van kanker met IPT is veel veiliger, effectiever en goedkoper met vrijwel geen bijwerkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat de kankercellen liefst 10-15 maal meer insuline receptoren op het oppervlak hebben dan normale gezonde cellen. Met insuline openen, deze receptoren  de celwand kanalen waarmee ze voedingsstoffen naar de cel  voeren. Zoals kankercellen meer van deze receptoren heeft  dan normale cellen, en  kunnen sterk concurreren met normale cellen en veel voedingsstoffen weg nemen . Als insuline wordt toegediend wordt aan een patiënt voor de chemotherapie, opent de receptor kanalen van zowel de kankercellen als  de normale cellen. de kankercel absorberen dan tien keer de hoeveelheid van  een normale cel waardoor  slechts een kleine dosis chemotherapie hoeft  te worden gebruikt – meestal 10% van de normale waarde. De normale cellen zijn relatief ongevoelig voor die kleine dosis van het chemotherapeutische geneesmiddelen. Dat is niet zo met kanker cellen – ze worden dan vernietigd.

 

IP6 ®

IP6 is een uniek voedingssupplement bevattende B-complex vitamine inositolfosfaat die verder is verbonden met inositol. IP6 met inositol is natuurlijk zit in elke lichaamscel, en volgens AbulKalam M. Shamsuddin, MD, PhD., In zijn boek “IP6 Nature’s Revolutionaire Kanker-vechter”, de effecten op de gezondheid van deze combinatie zijn groter dan die van elke vorm afzonderlijk. IP6 is ook een effectieve anti-oxidant. Het  neutraliseert  de schadelijke effecten van vrije radicalen op het lichaam van cellen en is aangetoond dat het  de immuniteit te versterkt  door het stimuleren van de activiteit van natural killer (NK) cellen. Cellen van het immuunsysteem (ook wel lymfocyten) zijn het lichaam van de eerste lijn van verdediging tegen een verscheidenheid van ziekten, virussen en andere organismen die infecteren. IP6 heeft uitgebreide dierproeven ondergaan en humane studies. Er zijn geen bijwerkingen gevonden, hetzij bij IP6 wordt gebruikt op zijn eigen, of in combinatie met chemotherapeutische middelen. Inderdaad, Dr Shamsuddin stelt dat IP-6 en Inositol daadwerkelijk de behadeling kan versterken. Volgens de Universiteit van Maryland School of Medicine, IP6 houdt een grote belofte in de preventie en behandeling van kanker. Het verhoogt de kanker effect van conventionele chemotherapie, controleert uitzaaiingen, en verbetert de kwaliteit van leven. Er zijn geen bekende drugs voedingsstoffen interacties. Dr Shamsuddin verklaart dat hij bewezen heeft door de traditionele wetenschappelijke procedures te volgen dat de IP-6 kanker voorkomt en is zeer effectief  als therapie tegen alle vormen van kanker bij de mens.

 

Iscador ® (Maretak)

 

Iscador is geregistreerd merknaam van een product met een extract van de maretak plant die van nature groeit op de schors van verschillende bomen. Eerst op de markt in 1917 in Zwitserland, en vandaag de dag in vele delen van Europa, Iscador werd onder de aandacht van het publiek in de Verenigde Staten gebracht door actrice Susan Sommers. De producent / distributeur termijn Iscador een complementaire geneeskunde in plaats van een alternatieve geneeskunde. Het is voorgeschreven in Europa door artsen waaronder oncologen. Dit is naast de conventionele kankertherapieën bestraling, chirurgie en chemotherapie. De acties zijn veelzijdig en complex, maar het wordt nu erkend dat  het de ene kant van de activiteit is afkomstig van het stimuleren van delen van het immuunsysteem die de groei van kankercellen kan vertragen. Veel patiënten melden ook een betere kwaliteit van leven, zoals zich beter  voelen en meer positiever, en daardoor  ook minder pijn. Om deze redenen is Iscador vaak opgenomen met conventionele therapieën zoals chirurgie, chemotherapie en radiotherapie. Iscador is alleen op recept verkrijgbaar onder de merknaam ISCAR in de Verenigde Staten. De  reguliere geneeskunde in Nederland reageert heel  verschillend op  dit middel artsen en specialisten kennen het wel maar zullen het niet op recept voorschrijven.

 

Issels Behandeling

Een 50-jarige therapeutisch systeem van oorsprong uit Europa ontwikkeld door Dr Josef Issels. Therapie bestaat uit: ontgifting, nutritionele ondersteuning, aanvulling van vitaminen, mineralen en enzymen, chelatietherapie, acupunctuur, massage therapie, counseling, zuurstof / ozon therapie, vaccins, lichttherapie, en warmte therapie. Kortom, een werkelijk geïntegreerde aanpak voor de behandeling van kanker. Zijn benaderingen is niet noodzakelijkerwijs bedoeld conventionele zorg te vervangen, maar kan met het. Met de Issels behandeling, de zogenaamde “ongeneeslijke” kanker patiënten , en als follow-up van een conventionele behandeling, de kans op genezing is zo hoog als 87%. Bekend om zijn ongelooflijke successen in het behandelen van  zogenaamde ongeneeslijke gevallen, Dr Issels zegt het volgende over warmte therapie: “kunstmatig geïnduceerde koorts heeft het grootste potentieel in de behandeling van vele ziekten, waaronder kanker.”

 

 

Metabole therapie Kelley’s

De Kelley Metabolic dieet. Een speciale vermelding is hier nodig met betrekking tot Dr Donald Kelley DDS, een onder-gewaardeerde tandarts, wetenschapper, onderzoeker en humanitair. In de jaren 1970 bereidde hij de weg voor een doorbraak dieet dat gebaseerd is op het lichaam vormen. Zijn systeem,zijn  aangepast aan bepaalde enzymen van de alvleesklier , heeft bewezen verbazingwekkend succesvol te zijn tegen kanker. Door  zijn reputatie te verspreiden, duizenden kankerpatiënten heeft ontdekt. Ondanks zijn bewezen succes, hij hield eindeloze pesterijen door een groot aantal overheidsinstellingen beweerden dat hij de geneeskunde beoefenen zonder vergunning en schuldig aan “andere aanrekeningen”. Hij was een tandarts  en geen MD stelde men. Ongeacht zijn methoden van het genezen van kanker had hij een verbazingwekkende slagingspercentage van meer dan 90% binnen de 6 maanden voor degenen die exact zijn programma volgde. Nauwgezet en bijgehouden door de jaren heen van  een back-up van die statistiek. Deze prachtige man is nog steeds bij ons, maar nu met pensioen. Zijn doorbraak werk wordt voortgezet door Dr Nicolas Gonzalez in New York, compleet met de financiering nu door de Amerikaanse regering, zodat hij  officieel  een “onderzoek en ontwikkeling” kan maken met  een systeem identiek aan Dr Kelley’s. Dat is de politiek van kanker in de Verenigde Staten. God zegene Dr Kelley. Het is inderdaad te hopen dat hij eindelijk na  lange-achterstallige kredieten van dit baanbrekende genie en humanitaire erkenning verdient. U kunt  zijn boek “Een antwoord op kanker” online kosteloos lezen. Zie http://www.drkelley.com/CANLIVER55.html

 

Laetrile (Zie ook Abrikozen pitten)

Er is geen omstreden alternatieve behandeling van kanker dan Laetrile. Deze langdurige, effectieve therapie is nog steeds in diskrediet gebracht en verboden door de Amerikaanse regering na 50 + jaar continue gebruik in 17 andere landen over de hele wereld. Laetrile, ook wel Amygdaline of vitamine B17, is een krachtig  kanker bestijder  bij gebruik in combinatie met andere geschikte behandelingen. Het boek “Alive and Well”, door Philip E. Binzel Jr MD documenteert zijn vele succesverhalen met Laetrile. Injecteerbare vormen en pil formulieren zijn vandaag beschikbaar , maar veel mensen  kiezen ervoor om abrikozenpitten te eten – een rijke natuurlijke bron van amygdaline is het belangrijkste ingrediënt. Sommigen geloven dat de zaden, die zijn vervat in de pit,  superieur zijn  aan extracten want ze bevatten andere natuurlijke factoren. Opmerking: Een zoektocht op internet zal voor diverse aanbevelingen vinden  voor het eten van abrikozenpitten. De frequente aanbeveling is een pit voor elke 10 kilo lichaamsgewicht  gedurende de dag. Een langzame maar gestage opbouw van dat  aantal wordt meestal ook aanbevolen, samen met waarschuwing  over het nemen van te veel en of te snel.

 

Lactoferrine

Bij gezonde individuen is  Lactoferrine  een front-line defensieve systeem dat onze  lichaams openingen, zoals ogen, mond, neus en andere openingen tegen besmettelijke invasie beschermt. Lactoferrine heeft een uniek vermogen om zich te binden aan ijzer, een essentieel mineraal dat een breed scala van ziekteverwekkers en tumoren  gebruiken het  voor hun voortplanting en groei – vooral kanker. Met een besmettelijk uitdaging of tumor, een gezonde lichaam reageert hier op lactoferrine in grote hoeveelheden in de nabijheid van de infectie of tumor. Lactoferrine bindt zich dan met ijzer en het wordt onbereikbaar gemaakt voor de bacteriën of de tumor,het is  effectief verhongeren van de bacteriën of de tumor. Mensen met kanker zijn bijna gelijkmatig immuno-onderdrukt en helaas, de conventionele kankertherapie heeft niet de neiging om veel aandacht te besteden aan het verbeteren van het immuunsysteem. In feite zijn de meeste conventionele kankertherapieën schadelijk voor  het immuunsysteem of onderdrukken het, de belangrijkste kanker bevechtende mechanisme van het lichaam. Er zijn vele immuunsysteem stimulerende en herstellende producten die beschikbaar zijn  dat Lactoferrine kan combineren met andere bewezen ingrediënten.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in Natuur medicijnen met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.