Gluten vrij dieet is het beste voor kankerpatienten

Gluten gevaar set scholen onder druk

 Hogescholen en universiteiten zijn met  hun inspanningen aan het uitbreiden om de voedingsbehoeften van een klein maar groeiend aantal studenten, die geen gluten kunnen verdragen, een eiwit dat voorkomt in tarwe en andere granen. Net als vele restaurants en verpakt voedsel-makers, worden scholen met een gluten allergie opgevangen door koks die gebruik maken van aparte pan of wisselen van problematisch ingrediënten. Maar het is niet alleen een kwestie van aanpassing de menu’s: Sommige instellingen investeren ook duizenden om eetzalen te vernieuwen, voor toevoegen van aparte eet gebieden, alsmede een speciale opslag-en kookgelegenheid. Voor studenten met een gluten-gevoeligheid, college nietjes zoals pizza, pasta en granen …  Voor de kanker patienten en personen met gluten alergie is eigelijk nog maar weinig verkrijgbaar, vaak worden die producten dan nog eens met suikers gevuld (IDEAAL VOOR KANKER) een not dan voor kankerpatienten.  Een stijgende glutenalergie is in die zin een voordeel voor kankerpatienten omdat er mogelijk meer producten verkrijgbaar zullen zijn, maar dat is dan ook het enige voordeel.

Gluten hebben een positieve uitwerking op  kankers de eiwitten zijn namelijk een voeding voor de kankers waardoor een stimulerende uitwerking op tumoren onstaat  en groei bevorderend werkt, even zo als suikers die ook de kankers voeden.

 

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.