Vraag aan de bezoekers of een chatboard gewenst is

Vraag aan de bezoekers of een chatboard gewenst is. Dat is een board waar patiënten en naasten direct contact kunnen hebben met ander patiënten en hun vragen stellen, of antwoorden geven.

Dit blijft alles anoniem door middel van nickname etc. uw privacy en identiteit worden beschermd. Uw mening is zeer belangrijk voor beslissingen over helpbijkanker.nl u kunt met uw mening meebouwen aan helpbijkanker.nl

Het uitwerken van de producten en diensten voor http://helpbijkanker.nl doen we niet voor ons maar voor u, maar het liefst samen met u. Daarom vragen wij aan u: doet u met ons mee? We maken namelijk graag gebruik van uw mening en goede ideeën om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren.

We werken nog steeds aan een informatieve database waar in alle hulp terug gevonden kan worden, zo als mantelzorg, maatschappelijk werk, ziekenhuizen, schuldhulp etc. etc.

Dit is nu vaak een crime om de juiste hulp en het juiste loket te vinden, dit kost allemaal tijd en dat willen we voor u makkelijker maken om de juiste diensten te vinden.

Be Sociable, Share!

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.